Parfumul pentru voi din iulie

Parfumul pentru voi din luna iulie este un floral asa delicat si ca o esarfa de voal, Chloe Love Story. Si eu am primit acest parfum la un schimb. Nu l-am purtat foarte mult, exista cativa mililitri care au fost consumati de subsemnata si mi-a facut placere acest parfum.

Este un parfum foarte in ton cu temperaturile de afara. Oricat ar fi de cald si oricat ati abuza de acest parfum, Chloe Love Story nu poate deveni deranjant.

Parfumul pentru voi, reamintesc celor ce nu inteleg sintagma, este un parfum care va pleca, insotit de multe alte cosmetice, catre cineva care ma va impresiona de-a lungul lunii iulie prin ceea ce va face pe canalele mele de Social Media. Exclus aprecierea celor ce vin cu comentarii mieroase si care imi trimit doar zeci de inimioare si comentarii de genul ,,ce minunata esti”, nu ma pasioneaza subiectul supracomplimentarii. Am observat si multa comoditate pe Social Media in ultima vreme sau reactii doar cand trebuie sa atacam, dar in fine, este un spatiu public virtual si oamenii isi arata mai repede reactiile.

Totodata sunt multi dintre voi care stiu ca stati tacuti, imi mai scrieti in privat lucruri, insa m-as bucura sa va rasplatesc cumva. Si cum in jurul meu se mai aduna si alti pasionati de parfum, de asta am zis acestei idei ,,parfumul pentru voi”. Asta inseamna ca in fiecare luna iau un parfum din colectia mea si il daruiesc cuiva cu care simt ca rezonez.

Sa va zic un pic de Chloe Love Story, un parfum romantic si inspirat de un loc din Paris. Le Pont des Arts este locul ce inspira si sticla acestui parfum. Parfumul este un floral cu aroma de neroli, o iasomie aparte din Madagascar si ceva para, bergamota. In fine, un parfum usor ca o dragoste de o vara.

Asadar in luna iulie ma las cucerita de comentariile si reactiile voastre si vin cu un parfum pentru voi.