Primul magazin Guerlain din Romania

Primul magazin Guerlain din Romania s-a deschis la acest inceput de decembrie 2022. A fost atat de asteptat si atat de dorit.

Guerlain este de departe obsesia mea, patima mea si marca care ma face sa cred ca frumusetea poate crea cultura si istorie. Cred ca familia Guerlain a fost pur si simplu dedicata lumii frumusetii. Parfumurile Guerlain incanta si fascineaza intreaga lume de peste 100 de ani.

Magazinul Guerlain cu numarul 1 din Romania este amplasat la parterul mall-ului Baneasa Shopping City. Nu este un magazin foarte mare, insa este foarte aerisit si bine organizat. Aveti si zona de makeup, de skincare si bineinteles aveti si zona de parfumuri. Colectia L’Art et la Matiere va asteapta.

Toata ambianta specifica Guerlain o veti regasi acolo. Fireste, nu veti gasi poate elemente cu care ati fost obisnuiti in magazinele privilegiate, precum cel de pe Champs Elysees. Dar fiecare detaliu este facut sa va faca sa resimtiti excelenta magazinelor Guerlain. Aveti zone de incercare skincare si makeup. Atractia principala este consola din mijloc unde puteti incerca parfumuri, incepand de la Shalimar sau La Petite Robe Noire, pana la L’Heure Bleue sau Les Absolus d’Orient. O zona speciala este rezervata zonei de parfumerie de elita, seria L’Art et la Matiere.

Va recomand sa va inscrieti in sistemul de fidelizare clienti chiar daca nu veti cumpara neaparat ceva. Intrand in sistemul lor, veti fi anuntati cand sunt promotii sau noutati.

Inca nu este tot sortimentul la care m-am asteptat. Eram interesata de casetele cadou sau de mai multe produse de makeup, insa treptat ele vor veni. Echipa magazinului e tare amabila si aveti multe forme de a incerca parfumurile si produsele in general.

Am facut deja o mica cumparatura, crema Midnight Secret, si cadoul primit a fost chiar generos, un set de miniaturi Abeille Royale si o miniatura de Aqua Allegoria. Inclusiv in magazinele Guerlain din Franta sunt asemenea cadouri, insa acesta a fost un pic peste asteptari. Adica mult mai mult fata de ce am primit anul trecut la Guerlain pe Champs Elysees.

Am apreciat ca erau si multe vanzatoare, astfel ca nu ramaneai niciodata stingher. Foarte multa politete si eleganta, fix asa cum trebuie sa fie intr-un magazin Guerlain. Si pot sa va spun ca magazinul se tot umplea, iar clientii erau uimiti de parfumuri, unii nu prea le stiau. Daca oamenii mai stiu ceva de Mon Guerlain sau L’Homme Ideal, colectia L’Art et la Matiere este poate mai putin cunoscuta, insa cucereste instant.

Am reusit sa miros asa din plin noul Oud Nude, inspirat din arta lui Brancusi. Mi s-a parut o interpretare foarte fina si aerata a Oud-ului, desi nu imi imaginam posibil asa ceva.