Tu bei apa? Tenul tau ar bea apa minerala de la Elmiplant

Stau zilnic cu sticla de apa plata langa mine, nu plec de acasa fara sa am in geanta o sticluta de apa si totusi uneori imi simt tenul deshidratat. Lipsa hidratarii face uneori ca productia de sebum sa creasca si sa se inflameze anumite zone ale tenului, asa ca e nevoie de multa hidratare pentru ca tenul sa arate sanatos.

Creme si lotiuni tot folosim, hai sa va povestesc despre un produs simplu si eficient – apa minerala Elmiplant Pure Moisture.

Aceasta apa minerala contine calciu si magneziu, in cantitati suficiente pentru a-si face treaba adica sa reduca si din inflamatiile tenului si sa hidrateze eficient.Produsul conține gaz
propulsor natural, inert și non-inflamabil, ce nu afectează stratul de ozon.Produsul poate fi utilizat atât pe ten, cât şi
pe corp, are pH neutru şi nu are
contraindicaţii, fiind recomandat pentru orice tip de piele, în special pentru
cea sensibilă.Poti folosi aceasta apa pentru hidratare, tonifiere si fixare machiaj…sau pur si simplu pentru o senzatie placuta si pentru a aduce un plus de confort tenului. Mie imi plac spray-urile cu apa pentru tem, asa ca abia astept sa vad cum este si acest produs.

Testat dermatologic, fără parabeni, fără parafine, fără
coloranţi.

Preţ recomandat: 16 lei, 150ml