Noile fonduri de ten Sensai

Noile fonduri de ten Sensai din acest an vor continua seria binestiuta a machiajului Sensai. Pentru cine a inteles subtilitatea unui machiaj usor, confortabil pentru piele si pentru propria imagine, alegerea unui nou fond de ten Sensai devine naturala.

Am deja experienta fondurilor de ten de la acest brandi, inca folosesc cu mare placere Fluid Finish. Primul feeling cu noile fonduri de ten Sensai a fost oarecum familiar. Recunosti textura de matase care practic se afla in orice fond de ten Sensai. Mi-a fost greu sa aleg un anume fond de ten atunci cand Camelia, National Trainer Sensai, m-a imbiat, ca de obicei, in cadrul unei sesiuni de flash skincare si make-up Sensai, intr-o parfumerie Douglas. Cu ocazia aceasta, reamintesc ca brandul Sensai este prezent doar la Douglas, in cateva parfumerii selectionate. Sortimentul Sensai este prezent si in parfumeria online, momentan nu am vazut si noile fonduri de ten, dar sunt convinsa ca nu va dura mult pana vor aparea.

Sensai are mai multe noutati pe final de an, insa va voi retine atentia acum cu cele doua fonduri de ten proaspat lansate. 2017 cred ca a fost un an obositor la nivel de texturi mate. Ca atare, va spun deschis ca aveam emotii ca s-ar putea sa nu am o experienta asteptata. Nu imi plac fondurile de ten matifiante. Insa, cele doua fonduri de ten,  Luminous Sheer SPF15 si Flawless Satin SPF20, sunt lejere si cu textura hidratanta. Ambele fonduri de ten au in compozitie o pudra fina ce aduce luminozitate tenului. Luminous Sheer este ideal pentru un “no make-up makeu-up” pentru ca textura este insesizabila, desi puterea de acoperire se poate construi si intensifica din aplicari succesive. Flawless Satin are o textura ceva mai consistenta, insa efectul de hidratare este inclus si aici. La sesiunea de make-up, am ales Luminous Sheer si putin Flawless Satin pe zona T. Ca sa nu va induca alegerea mea in eroare, Flawless Satin nu aduce efect mat, ci doar ceva acoperire mai mare.

Ambele fonduri de ten au 9 nuante si se pot aplica fie cu degetele, fie cu pensula. Se aseaza foarte bine pe ten, se simt foarte bine pe parcursul zilei. Ambalajele sunt de culoare neagra, cu pompita sau cu orificiu foarte subtire ca sa nu scoateti mai mult fond de ten decat ati avea nevoie.

Vor mai fi sesiuni de make-up  si in perioada urmatoare la Douglas, asa ca nu ezitati sa va programati, mai ales daca sunteti din Bucuresti.

La categoria pret,  noile fonduri de ten se situeaza undeva ca si celelalte produse similare Sensai, in jur de 250 de lei.