Concurs cu parfum

A venit vremea si pentru un concurs cu parfum cum faceam candva pe blog. Era o perioada cand majoritatea concursurilor se desfasurau pe bloguri.

Ei, eu vreau sa reiau acel bun obicei. Vreau sa incurajez si ideea de a citi blog, dar mai ales de a va exprima in scris. Ca sa participi la acest concurs, inseamna putina implicare la partea de scris.

Cred ca fiecare are o poveste in jurul unui parfum. Mai fericita sau nefericita. Mai usor de povestit sau mai greu de spus. Am atatea parfumuri pe care le port si automat imi aduc aminte de ceva. Uneori lucruri mai frumoase, alteori mai putin.

Ca atare provocarea la acest concurs este sa imi lasi un comentariu in care sa iti spui povestea ta despre un parfum. Cum ai simtit acel parfum, in ce ocazie te-a insotit, ce amintiri iti starneste sau pur si simplu cum te face sa te simti. Nu exista limita de cuvinte sau o maniera anume in care sa spui asta.

Va fi un concurs unde sa aleg cu dificultate pentru ca va fi vorba sa imi aleg povestea care sa imi placa cel mai mult. Nu va alegeti cuvintele si nu incercati sa imi anticipati ceva, m-as bucura sa vad un text autentic si coerent in care sa fie vorba despre voi si nu despre eternele clisee despre parfumuri care circula in online. Totodata nu exista delimitari de valoare materiala a parfumului. Vad mai nou tendinta de a plusa cu parfumuri cu preturi nejustificate. Se intampla pentru a emfaza o pasiune care de fapt nu exista decat pentru simbolistica materiala a parfumurilor.

Iti place un parfum? Minunat. Nu trebuie sa ai alte motive decat ale tale. E vorba de un parfum considerat mai ieftin? Cine il considera? Este relevant asta pentru tine? Valabil si invers. E prea scump? Cine sta sa judece asta? E vorba doar de ceea ce te face sa simti. Si sa iti aduca bucurie.

Astept povestile voastre in comentarii pana la final de octombrie si la inceput de noiembrie voi anunta castigatoarea.

Premiul se va trimite doar pe teritoriul Romaniei, cu Fan Curier, iar castigatorul isi va achita la livrare pretul transportului.

Multa inspiratie va urez!

Premiul este parfumul Akro Night 30 ml, creat de Olivier Cresp.