Talika Lipocils Expert, review

Talika Lipocils Expert este un produs pe care abia am asteptat sa il incerc. In zona asta de produse care iti imbunatatesc aspectul genelor, au tot aparut atatea “minuni”, fiecare cu promisiunile lui. Cu Talika am avut de la inceput cateva retineri, m-a convins doar renumele marcii in sine. Stiam despre Talika ca sunt focusati pe nemultumirile femeilor si ca le aduc produse care sa repare

Recunosc ca nu l-am folosit regulat, am avut zile cand l-am aplicat de doua ori pe zi, dar si zile cand am uitat. Uimirea a aparut dupa vreo saptamana de folosit constant si disciplinat. Am descoperit ca firicelele acelea mici din coltul intern incep sa se vada si mai ales ca reusesc sa le prind cu rimelul. Alta chestie funny a fost sa vad ca unele gene stau mai zburlite in sus.

talika-lipocils-expert-review-beautybarometer-noiembrie2016-9

Sunt cateva lucruri care nu mi-au placut insa la produs, mirosul de alcool si periuta prea pufoasa, ar fi mers una mai subtire, sa pot aplica si pe genele de pe pleoapa inferioara.

Mi-a placut insa textura invizibila a acestui ser, faptul ca nu am avut nici o mancarime, nici o usturime, nimic, desi au fost zile cand l-am aplicat in exces. Imi place capatul periutei care ma ajuta sa aplic si pe sprancene, m-am gandit eu ca nu ar fi rau sa le ajut un pic si pe ele.

Are 10 ml, trebuie consumat in termen de 6 luni de cand este deschis. Eu am inceput un pic pe la final de octombrie, la un moment dat am uitat de el, de vreo 10 zile am inceput sa il aplic cu disciplina in fiecare zi. Se spune ca in primele 28 de zile sa il aplicam de doua ori pe zi, apoi o data pe zi. La mine a fost cam haotica aplicarea, dar tot am ceva rezultate.

O sa incerc de acum sa fac si poze genelor mele, nu am fost atat de inspirata sa fac poze inainte si dupa. Mai ales ca in prima zi cand am folosit, nu mi-am dat seama ca ar trebui sa fac poze inca de la inceput.

Produsul a fost primit din partea celor de la Douglas, care il aduc in exclusivitate in Romania, insa la anul voi mai face o cura cu acest produs pentru ca mi-a placut ce face si pretul de 189 de lei mi se pare corect pentru ce efecte ofera, il gasiti aici. Am stat si m-am gandit ca pana acum eu nu am facut nimic special pentru gene, insa rimel aplic mereu, fara sa ma gandesc ca un pic de tratament nu le-ar strica.

talika-lipocils-expert-review-beautybarometer-noiembrie2016-1 talika-lipocils-expert-review-beautybarometer-noiembrie2016-2 talika-lipocils-expert-review-beautybarometer-noiembrie2016-4 talika-lipocils-expert-review-beautybarometer-noiembrie2016-5