Yves Rocher, cadouri de Craciun pentru cei foarte dragi

Yves Rocher pentru mine inseamna etajera de cosmetice a mamei. Intotdeauna exista acolo o crema si un demachiant Yves Rocher, un gel de dus, un parfum si altele. Ca atare, Yves Rocher ma duce rapid cu gandul la cadouri pentru persoane foarte dragi. Colectiile lor de Craciun sunt parca desprinse din carnetul cu retete de prajituri, mereu arome de cacao sau de fructe aromate.

Am fost recent la evenimentul de prezentare al produselor destinate acestui final de an, Craciunul va fi mai aromat cu Yves Rocher si toate produsele le puteti vedea aici.

Aromele pentru acest Craciun sunt Clementine Picante, Merisoare-Migdale, Pere-Cacao.

Clementine Picante inseamna o aroma de clementine combinata cu scortisoara, un amestec de proaspat si picant, foarte ingenioasa alaturare de arome. Ar merge asa un ceai cu aceste arome.

Merisoare-Migdale pare sa aduca cu un desert foarte sanatos, aroma de merisoare intensa este echilibrata de blandetea amaruie a migdalelor, asa am simtit eu.

Pere-Cacao ma duce instant cu gandul la o crema de vanilie cu ceva pere insiropate si ciocolata rasa, ideea nu e buna pentru cine vrea putina dieta inainte de sarbatori.

Preturile incep de la 13.9 lei, de la balsam de buze pana la creme de corp. Gasiti si seturi cadou, unde sunt selectii de produse din aceste gama.

In aceasta perioada exista promotii in magazine, dar si pe magazinul online. Va puteti inscrie de asemenea in Clubul Yves Rocher.

Ce vi se pare mai interesant?

yvesrocherbeautybarometer-craciun2016-editielimitata-4 yvesrocherbeautybarometer-craciun2016-editielimitata-5 yvesrocher-craciun2016-1 yvesrocher-craciun2016-3 yvesrocher-craciun2016-6 yvesrocher-craciun2016-7