By Terry Makeup News la Madison Perfumery, Tropical Sunset si Hydra Eclat

Pentru ca la Madison Perfumery trec intotdeauna in fuga doar in speranta sa captez cat mai putine tentatii, de curand am vazut noutatile By Terry si ma gandeam sa va povestesc foarte pe scurt despre ele.

Noutatile in machiaj sunt reprezentate de colectia Tropical Sunset. Ca de obicei, By Terry vine cu paletele potrivite, cu cele mai reusite nuante de vara si cu texturi ce te fac sa indraznesti mai mult. Cu un machiaj By Terry pur si simplu te simti mai bine si ca atare indraznesti culori mai multe si un machiaj mai creativ. Doar de la By Terry am indraznit sa port un fard de ochi verde electric sau un blush crema foarte roz, asa ca va recomand ca in cazul in care simtiti ceva teama de bronzere sau de machiaj colorat de vara, sa incercati ceva din colectia capsula Tropical Sunset. Pentru swatch-uri si mai multe detalii, promit sa revin cu alt articol.

Hydra Eclat este redenumirea unei colectii anterioare de skin care, totodata o noua ocazie de a reformula produsele mai bine. Daca in toate produsele de ingrijire a tenului de la By Terry simtiti vibratia trandafirilor la toate capitolele, cam asta veti simti si in colectia Hydra Eclat. Trandafirii albi si pastel sunt cei care isi dedica virtutile hidratante in aceasta gama. Totodata extractul din renumitul Rose Noire si Dipeptida antipoluare fac ca tenul sa isi recapete vitalitatea zi dupa zi. Colectia inseamna cinci produse dedicate hidratarii si revitalizarii tenului: Hydra Eclar Eye Contour, Hydra Eclat Serum, Hydra Eclat Mask, Hydra Eclat Rich Care – crema de zi cu consistenta mai onctuoasa si Hydra Eclat Daily Care – crema de zi cu consistenta de gel, foarte usoara si extrem de rapid absorbita de ten.

By Terry este un brand ce se poate gasi exclusiv in parfumeria Madison Perfumery, Calea Dorobantilor Nr. 152. Ii puteti gasi si online.

Preturi aproximative, paletele din colectia Tropical Sunset costa fiecare 72 euro/330 lei. Hydra Eclat are preturi incepand cu 54 euro/270 lei.

( Hydra Eclat Rich Cream  360 lei, Hydra Eclat Dailycare  350 lei, Hydra Eclat Mask  310 lei, Hydra Eclat Eye contour  270 lei, Hydra Eclat serum  420 lei)