The Body Shop, British Rose, un trandafir pe noptiera ta zi de zi

El, asteptand cu un trandafir in mana. Dimineata, trandafirul pe noptiera, martorul tacut al iubirii voastre. The Body Shop British Rose va ramane secretul absolut al parfumului tau de trandafir, al pielii tale parca invaluite in petale de trandafir.

Am pandit zile cu soare ca sa pozez minunatele produse din colectia British Rose de la The Body Shop. Exfoliantul si lotiunea de corp cu aroma de trandafir au fost incercate si validate din prima zi. Miros pur si simplu minunat, exfoliantul  a intrat inclusiv in rutina mea de manichiura si sunt produse pe care deja le simt foarte necesare. Zilele cu soare m-au cam fentat, asa ca prefer sa va arat pozele oficiale si sa promit ca voi reveni cu un review mai detaliat despre exfoliant care este poate cel mai placut exfoliant incercat pana astazi.

thebodyshopbritishrosecollection2016

Noua gama British Rose, este o minunata interpretare british a esentei fara varsta a feminitatii. Cultivati pentru The Body Shop la o ferma din inima zonei rurale englezesti, castigatoare de premii pentru mediul inconjurator, trandafirii sunt culesi manual, uscati la aer si infuzati chiar acolo in apa proaspata de munte. Acest proces atent de extractie ofera noua esenta de trandafiri de o calitate exceptionala pentru produsele de ingrijire. Gama este lansata chiar in anul in care The Body Shop implineste 40 de ani.

Fermierii pasionati din Herefordshire, Anglia lucreaza cu pamantul, nu impotriva lui. Oferind o casa pentru multe mici mamifere si insecte, ei mentin balanta naturii care in schimb elimina nevoia de chimicale. Aceasta dedicare catre cultivarea trandafirilor tinand cont de planeta face din aceasta ferma cel mai bun loc pentru a-i cultiva. The Body Shop a ales sa lucreze cu acesti fermieri care garanteaza plante 100% organice.

“Am acceptat provocarea de a produce un trandafir pentru The Body Shop pentru ca am simtit ca isi doresc cu adevarat sa gaseasca adevarata esenta a trandafirilor. Asta a fost o minunata oportunitate de a capta adevarata frumusete a trandafirilor si credem ca am reusit asta cu British Rose.” declara unul dintre fermierii selectati de catre The Body Shop.

Preferatul meu din gama British Rose este exfoliantul, British Rose Exfoliating Gel Body Scrub. Textura de gel cu petale adevarate de trandafir se topeste in contact cu pielea si o catifeleaza delicat lasand-o fina si improspatata.

thebodyshop-britishrose-exfoliatinggelbodyscrub

Bineinteles ca apa de toaleta British Rose m-a cucerit instant si s-a inscris cu lejeritate intr-un shopping list apropiat.

britishrose-edtthebodyshop2016-beautybarometer

Gama contine produse dedicate ingrijrii corporale, toate au la baza aroma si extractele de trandafir.

thebodyshop-britishrose

British Rose Shower Gel, 250ml pret: 35 lei
British Rose Petal-Soft Bath Foam, 250ml pret: 51 lei
British Rose Petal-Soft, Hand Cream, 100ml / 30ml pret: 53/25 lei
British Rose Eau de Toilette, 100ml pret: 98 lei
British Rose Exfoliating Soap, 100g pret: 29 lei
British Rose Exfoliating Gel Body Scrub, 250ml, pret: 89 lei
British Rose Instant Glow Body Essence, pret: 88 de lei
British Rose Instant GlowBody Butter, pret: 63 de lei

Exista si  seturi cadou: 75 lei, 192 lei si 367 de lei

Sursa foto The Body Shop Romania

#britishrose #thebodyshop #thebodyshopromania #amazingrosescent #beautybarometer #beautyblogger #discovering

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on