Ti-ai pus botox ?

Inainte de pandemie am avut intrebarea asta. Ti-ai pus botox m-au intrebat anul trecut niste oameni in vacanta, cu rugamintea sa le recomand medicul. Si in fine, multi altii vazand ca mai dau cate un tag sau like vreunui medic dermatolog sau vreunui chirurg estetician. Oamenii pe buna dreptate au zis ca daca sunt prezenta acolo, am si pasit pragul cabinetului.

Ca sa ne lamurim si sa ma simt si eu putin speciala, o sa o zic asa. Am aruncat in pandemie diverse vouchere primite in press kit-uri pe la clinici cu diverse tratamente adunate in timp. Unele au ramas ca semn de carte. Am avut propuneri sa ma duc sa imi fac si ceva tratament anticelulita si aici as fi putut merge. Si pot merge si acum pentru ca am celulita. Am cat sa imi aduca aminte ca am 45 de ani, ca sunt femeie, ca am fost insarcinata si cu o perioada mare cand nu am facut sport cam deloc. Dar per total nu ma simt confortabil cu ace pe fata mea sau cu aparate ciudate pe corp, cu diverse geluri si masinarii. Prefer oricand un masaj bine facut, sa iau niste suplimente bine selectate, sa ma tina de rutina mea de ingrijire ca un ceas elvetian.

Dupa mintea mea, estimez ca undeva pe la 55 de ani spre 60 as vrea sa merg sa ma informez si sa fac cele mai minim invazive tratamente. Am observat ca si sportul imi solicita un pic musculatura fetei si am niste riduri mici accentuate de faptul ca ma incrunt uneori cand fac un anumit grad de efort.

Recent am primit insa propunerea de a incerca niste cosmetice noi si am ramas perplexa cand mi s-a spus ca sunt printre putinele influencerite sau persoane semipublice care la peste 40 de ani nu am nici macar un banal peeling sau filler pe fata, ca nu merg la saloane de infrumusetare. Iar oamenii vor sa vada cum ar functiona ce fac ei intr-o rutina facuta acasa. O sa vina momentul sa va si povestesc despre ele.

Pentru ca si emotiile au un mare rol in felul cum aratam, vreau sa va spun ca in ultima vreme, incercand sa fac meditatie, uneori iese, alteori nu, incerc sa reduc acea stare de usoara mandrie care ma incearca ca ,,vai ce ten frumos am“. Desi nu sunt o mare credincioasa, ma refer pe zona de dogme si ritualuri oficiale, cred in continuare ca umilinta este cea mai mare lectie a umanitatii. Retin asta si azi de la bunicul meu, de pe vremea cand ascultam amandoi niste emisiuni tare bune pe TVR1 cu invitati din zona elitei culturale care astazi e cam absenta din peisajul media. Tot el spunea sa raman mereu om. Includ asta in rutina mea de practicant de karate shotokan traditional unde ne inclinam in fata celuilalt si niciodata nu trebuie sa celebram ca suntem mai buni decat ieri, ci sa avem capacitatea sa o luam mereu de la capat.

Cred ca totul tine de echilibru, inclusiv la capitolul frumusete fizica. Ca idee, botoxul mai poate astepta. Pana atunci ma bucur de ceea ce am si ce sunt si spun doar multumesc.

Tu ce faci pentru frumusetea ta interioara si exterioara si pentru echilibrul dintre ele?

Pentru ca in perioada asta am folosit zi de zi serul Hyalo Boost de la Mara Blu, va spun ca am un cod de reducere de 15% BB15. Din comisioane promit sa imi completez rutina mea de sport in special care sa stiti ca e costisitoare.