Urban Decay in Romania, in exclusivitate in Sephora

Stiu cat de mult ati asteptat sa vedeti paletele Naked in magazine, sa puteti sa va cumparati cu usurinta produsele de makeup Urban Decay si am auzit inclusiv anul trecut la Makeup Secret Santa by BeautyBarometer ca Urban Decay este un brand foarte asteptat.

Pe 29 ianuarie 2016, la ora 10 seara, magazinul Sephora din Promenada Mall Bucuresti a fost gazda lansarii oficiale a Urban Decay. Muzica, culoare, entuziasm si alerta maxima in jurul standului Urban Decay care se golea incet incet de marfa. Auzeam clientele cum alegeau repede produsele, mergeau cu ele la casa de marcat si se citea bucuria pe chipul lor.

urban-decay-romania-sephora-beautybarometer-ianuarie2016 (4) urban-decay-romania-sephora-beautybarometer-ianuarie2016 (13) urban-decay-romania-sephora-beautybarometer-ianuarie2016 (3)

Ma simteam un pic stinghera cand am plecat de acasa, desi imi facusem si eu un look mai young, dar nu incercasem nici un produs Urban Decay si nu aveam nici o parere. M-au cucerit instant creioanele dermatografe, de buze si de ochi. Senzationale ca si culori, ca atare am si facut un mic shopping, mi-am cumparat creionul nuanta Underground pentru ochi, o sa va arat curand cat de speciala este culoarea, un kaki spre gri, un fel de culoare nedefinita.

urban-decay-romania-sephora-beautybarometer-ianuarie2016 (7)

Pot sa va spun ca preturile sunt foarte ok, adica nu mai trebuie sa faceti artificii sa le cumparati din diverse locuri:

  • paletele Naked mari sunt 230 de lei, cele mici sunt 129 de lei
  • Naked Skin Foundation/  160 de lei
  • farduri de ochi/ creioane 83/93 de lei
  • Primer Potion 140 de lei
  • Afterglow Blush 140 de lei, nuantele sunt superbe, nu m-am putut hotari care va fi primul blush pe care il voi cumpara.

Am plecat si cu un cadou superb din partea organizatorilor, l’Oreal si Sephora, o paleta Naked 2 si un primer. Asadar deja 3 produse Urban Decay au intrat in trusa mea de machiaj si sincera sa fiu abia astept sa le folosesc.

Mai jos vedeti inregistrarea de pe Katch, am avut si marele noroc sa fac un foarte scurt interviu cu Jillian, make-up artistul oficial Urban Decay.

Urban Decay, #beautywithanedge, este in sfarsit si in Romania si este un semn bun. Lumea machiajului incepe sa prinda si la noi alt contur. Cu siguranta mai bun.

 

#beautywithanedge #urbandecayromania #makeup #news @mihaela_munteanu_mm #cantwait #sephora @sephoraromania @istrateelisabeta

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on