Filloxane, molecula care lasa glumele la o parte si iti pune parul la treaba – FIBRALOGY

Pe 16 ianuarie, cei care reprezinta l’Oreal Paris Romania –  si ma refer  si la director general, si PR, coordonatorii diverselor proiecte si activitati l’Oreal Paris,  o echipa mare –  au iesit din birouri , ne-au invitat intr-un club unde ne-au transmis un mesaj clar: nu mai e de joaca, l’Oreal Paris are  o molecula care chiar intra in fibra capilara si face niste chestii pe care noi  femeile le vom adora.

Sa incepem cu informatiile despre acest produs care se anunta complet revolutionar:

“Un proces stiintific a permis transformarea fazei lichide in cea solida, iar aceasta descoperire din industria sticlei a condus la o inovatie in industria cosmetica pentru ingrijirea parului.
Acest schimb de tehnologie, rezultat in urma a 17 ani de cercetare si parteneriat intre Universitatea Jussieu și Laboratoarele L’Oréal, a condus la gasirea unei solutii personalizate pentru rezolvarea problemelor parului subtire.
La baza acestor formule sta Filloxane, un ingredient activ multi-functional care poate patrunde in profunzimea fibrei capilare pana la nucleu.

Este o descoperire stiintifica majora, care ajuta parul subtire si lipsit de stralucire mai mult decat a putut-o face natura.

EXPLICATIA STIINTIFICA Diametrul unui fir de par adult variaza intre 0,04 mm si 0,12 mm, depinzand de marimea papilei sale dermice. Papila dermica se afla la baza bulbului parului si contine celule. Studiile au aratat ca volumul si cantitatea celulelor din papila dermica joaca un rol determinant in grosimea firului de par.

CE SIMT FEMEILE Femeilor nu le place sa aiba parul subtire si vad asta ca pe o lipsa de volum si fermitate. Aceasta problema este combinata cu ingrasarea acestuia, care, in acest caz, este mai rapida decat la alte tipuri de par.

CUM ARATA PARUL FARA TEXTURA Lipsa densitatii face ca parul sa fie greu de aranjat, chiar daca este vorba de o coafura naturala sau una sofisticata. Parul este nedisciplinat, se incurca si se electrizeaza cu usurinta.

FIBRALOGY ESTE SOLUTIA STIINTIFICA PENTRU UN EFECT DE DENSIFICARE DIN INTERIOR Aceasta “magie” te ajuta sa spui adio parului moale, acesta pastrandu-si volumul si la doua ore dupa periaj. Fibralogy ofera parului volum si densitate. E imposibil sa ai volum daca nu ai un par puternic. Fibralogy actioneaza delicat asupra parului subtire, ajutand fibra capilara sa se”umfle”din interior. Parul moale si subtire nu are densitate si de aceea are nevoie de textura. Calitatea parului este imbunatatita imediat si rezista datorita progresului in stiința fibrei capilare.

1.FILLOXANE PATRUNDE IN PROFUNZIME Filloxane este o molecula care are abilitatea de a-si schimba starea lichida intr-una solida. Tehnologia exclusiva Fibrology permite moleculei Filloxane sa patrunda in profunzimea fibrei capilare, pana la nucleu.
 2. MARESTE DIAMETRUL FIBREI CAPILARE Datorita abilitatii lor de a crea conexiuni multiple cu fibra capilara, molecula Filloxane creeaza o noua materie capilara, iar parul se simte instantaneu mai dens.
3. EFECT DE LUNGA DURATA Formula bogata in Filloxane ofera mai mult volum parului si densificare de lunga durata.

Cutia magica primita la eveniment:

Samponul si balsamul Fibralogy vor fi primele produse din aceasta gama pe care le voi incerca, insa tratamentul si masca ma atrag si mai mult. Tratamentul are o aplicare mai speciala si promite sa faca minuni.

Textura sa fuzionează cu firele de par pana in cortex. Beneficiile asupra parului nu se opresc aici. Cu fiecare aplicare, intra si se acumuleaza in interorul fibrei capilare pentru o expansiune optima. Este un nou pas pentru imbunatatirea si frumusetea parului subtire.

Cum se aplica? Tratamentul Booster Densificator trebuie aplicat generos pe toata suprafata parului (un tub poate fi folosit pentru 4 tratamente). Poate fi folosit in două moduri: aplicat direct pe par, intre sampon si masca sau dupa clatirea samponului si imediat inainte de aplicarea balsamului de par, fara a se clati parul intre ultimii doi pasi. Aceasta aplicare optimizeaza absorbtia, oferind o actiune inegalabila care duce la cresterea densitatii parului.

DUPA 5 APLICARI ALE SAMPONULUI SI BALSAMULUI, PARUL DEVINE MAI DENS.* EFECTUL ESTE CUMULATIV SI SE POATE OBSERVA CRESTEREA DIAMETRULUI FIBREI CAPILARE.** SAMPONUL DENSIFICATOR Dupa prima samponare senzatia de par mai bogat este palpabila. Dupa cinci samponari efectul este cumulativ, iar parul are mai mult volum, samponare dupa samponare.
 * Auto-evaluare de catre 245 de femei
** Teste instrumentale dupa aplicari ale samponului si balsamului

In prezentarea de la eveniment, am primit explicatii si detalii multiple care arata ca aceasta molecula este capabila sa intre in firul de par si sa ii mareasca diametrul. Nu toti aveam acelasi diametru al firului de par, exista diferente la care eu nici nu m-am gandit vreodata. Dupa 5 spalari ale parului cu acest sampon, urmate de o aplicare fie de balsam sau masca, se pare ca efectul se simte si se vede.

Concluzia mea este simpla, abia astept sa folosesc aceste produse, eu am norocul de a avea un par dens, cu volum….dar sa fim seriosi, niciodata nu ai prea multa textura si prea mult volum :).

Eu recunosc ca admir fetele de la show-urile Victoria Secret mai mult pentru coafuri, pentru parul plin de volum. Simt eu ca Fibralogy ne va aduce fiecaruia bucuria unui par frumos, plin, pe care abia astepti sa il fluturi in vant si sa te simti…..ca un star :).