Numeric ProOF – primul brand de make-up destinat filmarilor HD

Voi credeti ca e usor sa apari pe marele ecran si filmata HD si sa arati impecabil? Ma mai uit uneori la vedetele care apar pe ecran si ma intreb….cum de arata perfect si parca nu ar fi machiate?

Dupa ce am fost la prezentarea brandului de make-up Numeric ProOF am aflat ca ei au dezvoltat produse dedicate filmarilor si chiar pentru filmele care se fac in format HD. Asta inseamna ca produsele au capacitatea de a se aranja atat de frumos pe fata incat efectul sa ramana natural si luminos.

Prezentarea a fost sustinuta de make-up artistul Marian Tanase, numit pe scurt Tase 🙂 si el a facut si doua demonstratii de machiaj. Evenimentul a avut loc la scoala de make-up Adhara din zona Dorobanti unde curand va puteti inscrie la cursuri de machiaj daca sunteti interesate.

La eveniment m-a invitat Dana care s-a ocupat si de organizare si care a scris si un articol mai bine documentat despre acest eveniment, articolul il gasiti AICI. Dana cunoaste mult mai bine tot ce inseana make-up si are ocazia sa testeze produsele Numeric ProOF.

Numeric ProOF este o marca frantuzeasca de cosmetice si in fiecare an face eforturi de a aduce produse si mai performante pentru make-up artistii care machiaza pentru filme si televiziune.

Stiu ca exista si la noi vedete care deja folosesc acest brand si pentru machiajul de zi pentru ca se asigura ca vor arata tot timpul bine…chiar si in pozele facute de paparazzi :).

Eu am ramas cu gandul la fondul de ten despre care Tase ne-a spus ca are ceva dintr-un fond de ten de la Guerlain care e deja beauty icon, Parure de Lumiere, si ca e singurul fond de ten din gama Numeric ProOF care poate fi folosit si de consumatoarele obisnuite si se poate aplica bine si cu degetele.

Toate produsele Numeric ProOF se aplica doar cu pensule, cei care sunt make-up artisti stiu de ce si cum….nu ma bag eu in mai multe afirmatii, insa am vazut cum a facut Tase un machiaj si cat de mult conteaza sa folosesti pensule de calitate si sa stii si cum sa le folosesti.

Ca atare, la plecare am primit si eu un mic goodies bag in care am avut produse Numeric ProOF si o pensula Kim, voi avea ocazia sa testez si eu produse superperformante. 🙂

Multumesc, Numeric ProOF !

Albumul cu pozele de la eveniment se pot vedea aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.693723813979586.1073741832.240686472616658&type=1