Video Favorite Ingrijirea Tenului 2016, Top 5

Ingrijirea tenului este pentru mine zona preferata din tot ce inseamna beauty, frumusete, cosmetice si tot acest univers dedicat nimicurilor feminine. Dupa ce v-am spus care au fost in 2016 produsele preferate in materie de machiaj, am filmat si un clip despre top 5 produse pentru ingrijirea tenului.

Selectia a fost facuta foarte greu, dar am ales dupa niste criterii simple: sa fi folosit foarte des acel produs in 2016, sa fi fost un produs care imi face placere si astazi si sa fie un produs care cu siguranta va fi recumparat si in acest an, 2017.

Cele 5 produse sunt: Sensai Cleansing Balm, Elizabeth Arden Prevage Creme anti age IPS 30, Toleriskin crema, Guerlain Super Aqua-Creme Night Balm si Clarins Instant Eye Make-up Remover.

Pentru cele care ma urmariti de putina vreme, va spun doar ca am un ten uscat si deshidratat, am deja riduri, ceea ce era de asteptat pentru cei 39 de ani. Mai exact am probleme cu deshidratarea si cu lipsa de sebum. Ca atare, tenul meu e ceva mai atipic fata de marea masa a celor care ma citesc.  Spun asta pentru ca pana si tendintele din piata sunt pentru produse care asigura matifiere, controleaza excesul de sebum. Eu evit acele produse pentru ca nu am aceste probleme.

Caut produse de ingrijirea a tenului onctuoase, hidratante, uneori “grase” si uneori am nevoie de acel “film gras” de care fuge toate lumea. pe mine ma protejeaza de frig, praf si vant. Pot sa va zic ca am zile cand aplic si batrana crema Nivea din cutia metalica pe fata, nu foarte des, dar pot face asta si eu tot nu am fruntea lucioasa.

Ingrijirea tenului ramane pentru mine o preocupare mare si in 2017, asa ca voi mai reveni cu acest gen de filme. Ma gandeam sa fac poate o data la 2-3 luni un top 5 favorite de produse de skin care.

Sper sa va placa clipul, sa va fie de folos mai ales si astept ca de obice comentarii, sugestii, critici.