Despre produse cosmetice care nu mi se potrivesc va povestesc din nou pe Youtube. Este vorba de cateva produse: demachiantul Eco Beauty de la Oriflame, L’Oreal Paris Magic Retouch pentru blond deschis, un ser de ochi Benefiance de la Shiseido si de 3 produse La Mer in format miniatura.

Pentru ca in film nu am reusit sa prind bine poza etichetei de la Magic Retouch, poza care m-a indus in eroare, si totodata nici ingredientele de la demachiantul Oriflame nu aveam cum sa vi le arat acolo, va las aici doua poze. Sper sa va fie de ajutor informatia. Astept si parerile voastre, ca de obicei.

dislike-produsecarenumisepotrivesc-beautybarometer2017-2 dislike-produsecarenumisepotrivesc-beautybarometer2017-3

 

lorealparis-magicretouch oriflame-eco-demachiant-ingrediente

 

Written by Ana Maria Tatucu
 • Cosmin

  Da, e în funcție de preferințele fiecăruia. Și cel mai important lucru. La unele fete prind anumite produse cosmetice, la altele nu, plus preferințele așa cum spuneam. Cine cunoaște domeniul știe mult mai bine.

  • Merci de comentariu!! Mai rar comenteaza si domni aici pe blog 🙂

 • eugenia

  Toate trebuie verificate si probate pe tine sa vezi daca ti se potrivesc

  • Asa se face promovare, of? Am scos link-ul, vad ca e deja a doua tentativa de a posta link in mod abuziv. Inteleg ca vrei sa promovezi un magazin online pentru care lucrezi, dar cine te-a sfatuit sa faci asa te-a sfatuit prost. E pacat de munca ta.

 • Nu am incercat aceste produse. Iar despre magic Retouch am auzit pareri impartite…e si normal, cred! 🙂