Babor HSR Lifting, preview

De cate ori vad un produs Babor, imi vine in cap sintagma Numele Trandafirului. Nu stiu ce legatura ar avea romanul lui Umberto Eco cu brandul Babor, insa asa imi suna mie in minte.  Cert este ca pentru Babor, trandafirul nu este doar un simbol oarecare, ci este sursa principalelor extracte care sunt folosite in produsele Babor, mai exact uleiul din petale de trandafiri, si trandafirul este pentru Babor simbolul frumusetii desavarsite.

Am cunoscut produsele Babor din momentul in care am inceput sa comunic cu Top Line, unic distribuitor al produselor Babor in Romania, si am avut ocazia sa particip si la prezentari sustinute de traineri internationali. Produsele Babor sunt renumite in lume in special pentru conceptul de fiole de tratament, s-ar parea ca detin cele mai bune formule si dupa ce am incercat cateva fiole Babor, am ramas cu gandul la ele. In Spa-urile renumite si in saloanele de cosmetica, produsele Babor sunt recunoscute si alese de catre cosmeticienele cu experienta.  Cam cu orice cosmeticiana cu care am stat de vorba in ultimii doi ani, cand ajungeam sa vorbim despre lucruri foarte performante, se mentiona Babor printre primele trei recomandari.

babor-hsr- lifting-antirid-lux-topline-beautybarometer-decembrie2015 (1) babor-hsr- lifting-antirid-lux-topline-beautybarometer-decembrie2015 (9)

Nu doar trandafirul este simbolul Babor, ci si oglinda, insa oglinda aurie si impreuna se reunesc intr-un blazon cunoscut inca din 1960 ca simbolul produselor Babor.

Noua gama lansata recent, Babor HSR Lifting, vine cu 4 produse, Cream, Rich Cream, Serum si  Eye Cream si promite o impacare intre noi si riduri, o remiza eleganta, uneori chiar o victorie a noastra.

Cateva informatii oficiale despre ingredientele si atuurile acestei game:

Acuratetea formulei de inalta performanta anti-rid este eficace impotriva tuturor tipurilor de linii si riduri. Armonizata cu acuratete, ingredientii activi reduc vizibil liniile de expresie (laba gastii, liniile glabelare, ridurile de pe frunte, liniile buzei), liniile gravitationale (santul nazo-labial si ridurile de pe gat) si ridurile cauzate de pielea uscata.

Acuratetea formulei anti-rid

Multitendyn Plus: Extractele de soia, mazare si mei in combinatie cu acid tanic, reduc ridurile, intaresc tesutul si netezesc suprafata pielii.

Lupinus: Extractele de Lupin imbunatatesc elasticitatea pielii si redefinesc conturul fetei.

Carnosin: Amino acidul L-carnosine reduce formarea ridurilor cauzate de glicare (zaharificare).

Relaxo Peptide: Oligopeptidele din semintele de hibiscus au efectul unui aspect de “botox” si reduc liniile de expresie prin reducerea contractiilor musculare.

Neuro-Receptor Peptide: Hexapeptide-47 reduc liniile fine si ridurile cauzate de pielea uscata si asigura un aspect mai fin prin pierderea transepidermica de apa.

Mi-am propus sa folosesc acest set de travel size din gama Babor HSR Lifting pe perioada vacantei de Craciun si  o sa va povestesc cum a fost experienta. Deja de la Babor am mai folosit fiole, am acum in rutina zilnica o crema de corp si un spray facial, senzatia pe care mi-o lasa aceste produse este ca cei care le creeaza sunt excesiv de atenti la fiecare detaliu. Ma uitam ca si produsele travel size din press kit-uri sunt foarte elegante, ambalajele sunt impecabile, informatiile de pe ambalaje sunt complete ca si pe produsele full size. Trebuie sa recunosc ca am o sensibilitate si la felul cum arata aceste produse, sunt extrem de fotogenice.

Produsele Babor HSR Lifting gasesc in magazinele Top Line, inclusiv pe magazinul online si preturile incep de la 473 de lei pentru crema de ochi. Sunt produse cu pret peste mediu, insa daca sunteti in faza de pregatire a unei investitii pentru ingrijirea tenului, luati in considerare si marca Babor. Eu sunt foarte incantata ca au si produse de machiaj, ma cam tenteaza in special fondurile de ten si creioanele dermatografe.

babor-hsr- lifting-antirid-lux-topline-beautybarometer-decembrie2015 (20)