Yves Rocher, Rasfat festiv cu arome gurmande, Craciun 2015

Yves Rocher ne prezinta meniul unui rasfat gurmand pentru Craciun: , si . Produsele sunt disponibile si , insa eu va zic sa mergeti si sa intrati intr-un magazin Yves Rocher. Daca veti inchide ochii, dupa parfum veti crede ca ati ajuns poate si intr-o cofetarie, aromele de vanilie si portocala sunt intense si cam ametitoare.

yvesrocher-noel2015-xmas2015-editionlimitee-vanille-beautybarometer-2015-reviewpeblog (71)

Povestea mea cu Yves Rocher incepe acum mai mult de 20 de ani. Povestea cu portocalele este si mai veche. Precum si cu vanilia. Portocalele erau semnalul ca se apropie Craciunul si ca mama o sa ma puna sa pastrez coaja de portocala, sa o dau pe razatoare si sa o pun cu zahar la borcan. Probabil multi dintre cei care am prins putina copilarie sau adolescenta inainte de 89 ne aducem aminte de farmecul portocalelor, din pacate si de cozile care sa faceau la magazin cand soseau lazile de portocale, dar si de coaja de portocale zaharisita.

Cu vanilia povestea e si mai frumoasa. Incepea munca la cozonac, iar bunicii mei intrau in mobilizare generala. Pliculetele cu vanilie erau usor de subtilizat si de savurat, oricum erau multe si sunt convinsa ca bunica mea cumpara mereu in plus ca sa fie sigura ca ramanea suficienta vanilie si pentru cozonac si pentru prajituri dupa ce mici strengari dadeau o raita pe la raftul cu mirodenii.

Povestile de astazi sunt putin altfel. Ne oprim copiii sa manance prea mult zahar, pentru ca toate aceste delicii precum vanilia si prajiturile sunt mult mai accesibile si vizibile.

yvesrocher-noel2015-xmas2015-editionlimitee-vanille-beautybarometer-2015-reviewpeblog (69)

Scrubul de corp din poza de mai sus imi inspira un jeleu cu muuulta vanilie. Voua?

Colectia de Craciun de la Yves Rocher este in fiecare an alta, dar cu aceeasi poveste: amestec intre culoare si  lumina de Craciun, parfum delicios si arome gurmande. Intr-un an ciocolata, in alt an vanilie, in fiecare an incerc sa anticipez si ei mereu ma surprind.

Anul acesta de Craciun, o sa fac sigur mamei cateva surprize, pe langa faptul ca o sa o ajut activ la pregatirea mesei de Craciun, o sa ii duc si cateva delicii gurmande de la Yves Rocher, ea este una dintre cele mai fidele cliente Yves Rocher si stiu ca se va bucura cel mai mult de produsele noi de la Yves Rocher. Cred ca Yves Rocher a castigat femeile din Romania prin calitate, prin preturile de bun simt si prin ofertele mereu accesibile.  Suna un pic a mesaj de marketing, dar am tot incercat sa inteleg de ce este atata frenezie cu ofertele de la Yves Rocher, cataloage, cupoane, reduceri…. si cred ca incep sa inteleg ca totul pleaca de la o filozofie simpla. La Yves Rocher chiar exista o mare intelegere a femeii ca si consumator de cosmetice.

Produsele din editia de Craciun Yves Rocher  din acest an mi-au dat o mare doza de inspiratie. De cand am in dotare si un aparat Nikon, ma mai apuca talentul de facut poze produselor cosmetice, mai ales ca imi doresc ca mereu pe blog sa va prezint in articole cat mai multe poze facute de mine. Cel mai mult imi place sa surprind jocul luminii si felul cum lumina transforma, complimenteaza formele si infrumuseteaza orice ii apare in cale.

Colectia Yves Rocher de Craciun 2015 contine geluri de dus, uleiuri de baie, scrub, creme de maine, balsam de buze, lumanare parfumata, pastile efervescente de baie, preturi incepand de la 9.9 lei….. va las sa o descoperiti in tihna si cu toate simturile pregatite.

yvesrocher-noel2015-xmas2015-editionlimitee-vanille-beautybarometer-2015-reviewpeblog (2)

yvesrocher-noel2015-xmas2015-editionlimitee-vanille-beautybarometer-2015-reviewpeblog (17) yvesrocher-noel2015-xmas2015-editionlimitee-vanille-beautybarometer-2015-reviewpeblog (70)

Yves Rocher, Joyeux Noel!