Kiehl’s a sosit si in Romania

Pot sa fiu sigura ca multe dintre cele care ma cititi ati stat un pic confuze uitandu-va la aceasta poza, nu ati inteles care e legatura cu Kiehl’s, cu ce scriu eu de obicei si de ce pun o poza cu o motocicleta daca tot am un blog de beauty. Am o veste foarte buna, un brand care are in spate mai mult decat o intreaga istorie, soseste si la noi. Este vorba de Kiehl’s, brand american si care exista din 1851. Cand vorbesti de un brand de cosmetice, normal ca vezi borcanele, arome, niste magazine cochetele si ceva ambianta si asta e tot. Dar nu despre asta e vorba cand intri intr-un magazin Kiehl’s.


La Kiehl’s lucrurile stau altfel, pentru ca cei care au creat marca, cei care au dus traditia mai departe, nu s-au limitat la ideea de a face niste cosmetice, de a crea un marketing coerent si de a le comercializa si atat. Eu astazi imi dau singura doua palme peste ochi pentru ca in 2008 cand am fost la New York nu m-am urnit sa intru in magazinul Kiehl’s, magazinul original, adica magazinul care exista inca de la inceputuri. La vremea aceea nici nu ma gandeam ca one day I will be a beauty blogger, nici nu banuiam ca intr-o zi ma voi duce cu multa emotie ca si beauty blogger intr-un magazin care pur si simplu emana istorie prin fiecare produs si fiecare raft.

Kiehl’s este un fel de marca care ascunde in ea chintesenta dorintei oamenilor vis-a-vis de ce ar putea fi produsele cosmetice. Sunt produse oneste, as spune eu, atunci cand deschizi o crema Kiehl’s simti la nivel senzorial din ce este facuta, daca este ok pentru tine, iti ridica la fileu provocarea de a-ti lasa instinctul natural sa functioneze si sa selecteze.

Kiehl’s inseamna episoade din istoria umanitatii, provocari cu timpul si spatiul, cu problemele umanitatii. Kiehl’s este extrem de implicat ca si brand in ce inseamna actiuni de responsabilitate fata de societate. Kiehl’s ia ceva din natura, dar ramane in acord cu natura. Argila folosita in faimoasa masca antiacneica, Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque, este de fapt mancata de papagalii din zona, papagalii macaw, care mancand aceasta argila isi asigura detoxifiera naturala a corpului dupa ce consuma fructe ce pot fi otravitoare. Asadar ce nevoie mai ai de alta confirmare ca acest ingredient este minunat pentru curatarea tenului?

Sunt extrem de multe povesti despre Kiehl’s. In farmacia originara, se afla un schelet si farmacistul le cerea clientilor sa arate pe schelet exact unde ii doare ca el sa stie ce sa le prepare.

Intr-unul din magazinele Kiehl’s un sportiv a alergat pe banda timp de 24 de ore in continuu realizand un record in Guiness Book si strangand astfel bani pentru o campanie umanitara.

Pana si faptul ca in magazine exista cate un colt dedicat barbatilor, cum veti vedea in magazinul Kiehl’s din Afi Palace Cotroceni, arata cat de deschisi la minte sunt si cat de mult s-au gandit ca totusi domnii se plictisesc la cumparaturi de cosmetice, prefera sa se uite la o motocicleta cat sotia sau prietena se uita prin produse.

Sa mai zic doar ca prima expeditie pe cel mai inalt varf din Groenlanda a fost sustinuta de Kiehl’s si ca atare unul dintre varfuri se cheama Kiehl’s.

Poate ma repet, dar Kiehl’s inseamna istorie, umanitate, dorinte umane, sustinere, aviatori, motociclisti, atleti, farmacisti, ingrediente din natura si validate oarecum de natura, cercetare si dorinta clara de a fi altfel.

O sa va invit ca de vineri, 3 aprilie 2015, sa mergeti sa vedeti magazinul Kiehl’s din Afi Palace Cotroceni, sa testati produsele. In magazin este un adevarat banc de testare cu tot ce trebuie, puteti vedea produsele relaxate, nu va streseaza nimeni si nu va intreaba nimeni ce vreti sa cumparati, ci doar sunteti intrebate ce va place si cum simtiti produsele. La fiecare testare primiti si 5 mostre pentru a putea continua experimentarea in liniste acasa.

Sortimentul include o gramada de produse format travel si cu pret chiar sub 50 de lei pentru ca sa puteti sa cunoasteti produsele treptat si fara disconfort de buget.

La prima vedere, eu am ramas cu mintea la BB cream, la o crema de ochi, la produsele pentru barbati care mi s-au parut foarte practice si de buna calitate. Si da, au si parfum, si imi miros mainile si acum a Aromatic Blends: Patchouli & Fresh Rose. Am avut onoarea de fi printre primii oameni invitati sa vada magazinul inainte de deschidere la evenimentul dedicat beauty bloggerilor, toate fetele prezente am fost fermecate de magazin si sortiment si sunt sigura ca veti veni si voi cu ganduri tare bune dupa ce veti vizita acest magazin.

Kiehl’s e un brand cu care clar am inceput sa rezonez si a fost love at first sight, urmeaza sa mai scriu despre produse, istorie si povesti din spatele marcii… e un sir lung de beauty stories.