Beauty Swap din nou

Beauty Swap by BeautyBarometer a ajuns la editia nr. 8. Mai important decat numarul este ca si-a pastrat continutul si semnificatia. Chiar as spune ca de la editie la editie evenimentul acesta a devenit exact ce imi doream sa fie. Adica un moment in care oameni, cu adevarat pasionati de cosmetice, se intalnesc, fac schimb de produse si de idei, vorbesc. La editia aceasta am fost multumita ca fetele au stat mai putin la poze si cu nasul in telefon si au vorbit mai mult. Au ras, au vorbit, au povestit, am vazut ochi cu ceva lacrimi in colt, am vazut ochi care radeau pe bune, am vazut imbratisari si complimente reale.

Asa cum v-am spus si in momentul Live de pe Facebook, pentru mine a fost un moment de respiro. Am ajuns la eveniment cu mai mult de o ora inainte, cum fac de obicei, si am stat si am privit doar. Ceainaria Infinitea este ea insasi un spectacol linistit. Cand esti acolo, prin lumina semi-obscura si calda, astepti sa apara gazda casei si sa iti aduca un ceai aromat. Si culmea ca asa se intampla.

Povesti nu o sa va spun mai multe, trebuie sa mergeti la Infinitea ca sa intelegeti ce povestesc aici.

O sa mai spun cateva lucruri despre eveniment. De la inceput l-am gandit pentru cele ce facem beauty blogging din pasiune. De la inceput l-am gandit pentru bloggeritele care au job, familie, diverse alte lucruri ce nu inseamna deloc blogging si pentru care blogging-ul sau vlogging-ul este o placere inainte de orice. Nu am cum sa invit mereu pe toata lumea pe care mi-o doresc acolo. Am incercat sa organizez si in format mare de 60 de persoane, mai la inceputuri si a fost greu din punct de vedere uman, fizic si material. Nu apucam decat sa zic “buna” si “pa”la acele editii , nu apucam sa fac swap efectiv si dupa primele editii chiar am avut bataturi in talpi. Dar am incurajat sa faca asemenea evenimente sau altfel, pe orice blogger care m-a intrebat despre ideea acestui eveniment. Orice lucru offline, orice ne scoate din ritmul vietii normale si din zona noastra de pasiune online, toate acestea ne fac bine. Si repet incurajarea.

Partener si sponsor mi-a fost din nou Marionnaud. Un brand de care sunt atasata de dinainte sa apara in Romania. Nu pot sa uit momentul in care am aflat ca Marionnaud intra in Romania. Eram la o conferinta legata de job, la un hotel mare din Bucuresti. Am iesit in pauza, obosita si satula de cifre si trenduri, si ma uitam asa in departare. Vad ca pe usa salii alaturate scria Marionnaud. Am asteptat sa iasa in pauza si cei de acolo si cam curioasa am intrebat “Chiar sunteti de la Marionnaud?”. O fata foarte frumoasa mi-a spus ” O, da, e primul training, noi suntem viitori BA in Marionnaud”. Am incercat sa o descos, insa fata frumoasa mi-a spus ca la training li s-a spus ca totul este confidential. La cateva luni, intram in prima parfumerie Marionnaud din Bucuresti. Nu mai stiu cati ani au trecut, insa acest brand imi place si are o semnificatie anume pentru mine care ma face sa ma duc mereu acolo, fie doar pentru a privi rafturile.

La eveniment am putut incerca noutatile de Craciun de la Marionnaud. Sunt cateva palete care ne-au luat ochii instant. Paleta pisicuta a cucerit pe toata lumea. Si eram intrebata cand apare in magazin. In circa doua saptamani o sa o puteti gasi si in parfumeriile fizice, precum si pe parfumeria online Marionnaud. Si va fi doar 34 de lei, este o trusa de make-up chipurile pentru copii. Pentru copiii din fetele prezente la eveniment. La eveniment a fost o singura domnisoara ce se poate numi copil, fetita Danei de la DanaMakeup, care se pare ca e viitoare bloggerita de beauty. Pe langa “paleta pisicuta”, asa am botezat-o toate, eu am ramas atasata de inca doua truse. Culmea, trusa pentru buze si inca o trusa de machiaj in care sunt doua rujuri. Cu unul dintre rujuri m-am si dat la eveniment, cutia urma sa fie tester, eu am desfacut-o si am si incercat-o. Nu m-am putut abtine.

A fost prima data cand am plecat de la swap la ora 21 si vreo 10 minute, adica mai repede fata de editiile trecute. Au mai ramas cateva invitate, insa m-am scuzat, fusese o zi lunga pentru mine, inceputa la 7 dimineata.

Pe Facebook, voi crea ca si in datile trecute un document in Notes unde voi posta si celelalte pareri publicate de catre invitate, precum si lista cu blogurile lor sau cu canalele de Youtube ale invitatelor mele de la editia cu nr. 8.

Voua cum vi se pare ideea acestui eveniment? Sunteti pasionate de cosmetice? Ati face schimb cu alte persoane ca si voi?