Big Summer Giveaway

V-am pregatit un Big Summer Giveaway, nu stiu altfel cum sa il numesc. Este un concurs unde aveti sansa sa castigati un premiu foarte tentant. Adica o cutie ticsita de produse potrivite pentru inceputul de vara, aveti si autobronzant, produse de machiaj, skincare si chiar parfum.

De data asta voi lasa hazardul sa decida catre cine merge acest premiu. Ca atare, trebuie sa va inscrieti in formularul Rafflecopter de mai jos si sa sa tineti minte adresa cu care v-ati inscris. De ce ? Pentru ca pe acea adresa castigatorul va fi anuntat si de pe acea adresa va trebui sa confirme cu datele de livrare. Daca va inscrieti cu Facebook, sa retineti adresa de email cu care sunteti logati pe Facebook.

In formular sunt cateva conditii obligatorii si acestea sunt doar 3, restul conditionarilor sunt optionale. Fiecare bifa din formular inseamna o sansa in plus, astfel daca veti bifa toate cele 8 conditii, aveti practic 8 intrari in concurs. Este un pic ca la Loto, daca e sa fac o comparatie. Formularul e destul de clar detaliat pentru fiecare punct asa ca veti vedea acolo ce aveti de facut. Va spun doar ca cele 3 conditii obligatorii de a intra in concurs sunt sa fiti fani ai paginii mele, sa ma urmariti pe Instagram si sa lasati un comentariu cu raspunsul la intrebarea din formular.

Concursul este deschis pana pe 15 mai 2017, extragerea o voi face cel tarziu pe 17 mai 2017 si in acea zi castigatorul va primi mail si va fi anuntat pe Facebook.

Va spun din start ca descalific pe cei care raspund la intrebarea din concurs cu “particip” sau “like and share”, pentru ca totusi este o intrebare acolo in formular si astept un raspuns la ea. Totodata descalific acele conturi de Facebook create doar pentru concursuri.

Atentie la felul cum va scrieti comentariul la articol, adica comentariul care intra in concurs, daca puneti punct in loc de cratima si link-uri, comentariile se duc in spam si uneori este posibil sa nu le pot modera chiar sau sa le vad prea tarziu in spam.

Premiul se va expedia doar pe o adresa din Romania, comunicata de castigator in termen de 48 de ore de la primirea emailului din partea mea. Voi trimite premiul prin Posta Romana.

Premiul Big Summer Giveaway contine urmatoarele produse:

Multa bafta! Sa inceapa Big Summer Giveaway!

a Rafflecopter giveaway