Black Friday parfumat de la Notino

Black Friday vine din nou si neaparat trebuie sa avem Notino Black Friday. Notino mi se pare ca face cele mai misto reduceri in materie de parfumuri precum si de cosmetice. Chiar vorbeam cu multe dintre voi si pe Instagram ca mereu Notino face chestii atractive nu doar ca pret, ci tot felul de campanii cu mici cadouri la cumparaturi, esantioane si noutati.

Pentru ca tot vine sezonul rece – sper ca aceste temperaturi de 20 de grade Celsius sa se opreasca odata, e totusi noiembrie – e momentul dulcegariilor si in materie de parfumuri. Despre Cinéma de la Yves Saint Laurent v-am mai povestit si cu alta ocazie. Este printre acele parfumuri puternic feminine, putin inspre zona de ,,indecenta” a starurilor de Hollywood, un pic prea liberal pentru uni si un pic prea invechit pentru altii. Este un oriental floral, insa il vad mai degraba ca pe un floral cald si exploziv, persistenta mare si cu amprenta foarte senzuala pe piele. Ma gandesc ca daca acest articol ar fi citit de incepatori in ale parfumeriei, chiar ar trebui sa il incerce macar o data. In perioada aceasta de Black Friday il prindeti la un pret exceptional pentru un parfum care nu se mai produce, 297 pentru 50 ml, Eau de Parfum evident.

Un alt senzual controversat este clasicul Organza de la Givenchy. L-am mirosit multa vreme pe alte persoane si nu ma prea impacam cu el. Dupa niste ani, l-am cumparat si l-am folosit intens. Este tulburator, imaginati-va si tuberoza, si iasomie si iris… adica tot ce poate fi mai ,,obraznic” in lumea florilor, aici le avem. Este tot un floral oriental si fata de parfumul dinainte, Cinema, Organza mi se pare ceva mai aproape de ideea de parfum oriental. Cu ocazia acestui Black Friday il gasiti aici cu 269 de lei pentru 100 ml, un pret extrem de bun.

Stiu ca v-am mai spus si de Organza si de Cinema, insa sunt niste parfumuri atat de feminine si de pline de aroma, se potrivesc mult prea bine cu sezonul rece, incat chiar e momentul sa le incercati. Mai ales daca aveti in plan un nou parfum.

Pe langa reducerile de pret, nu uitati sa intrati si la rubrica de Promotii, la Cadouri si oferte speciale unde mereu aveti surprize ca la anumite branduri sa primiti cadouri interesante. Acum recent gasiti oferta pentru parfumurile Jean Paul Gaultier se ofera o miniatura din Le Beau (7 ml) sau La Belle (6 ml). Dar nu numai. Eu mereu ,,pandesc” aceasta oferta, de asta data trecuta la cumparaturi Nyx Makeup de o anumita suma am primit cadou un rimel.

Bon, ce va tenteaza acest Black Friday si spre ce parfum va orientati?