Happy Monday (61)

O noua saptamana, un nou happy monday. Scriu happy monday rapid, pentru ca ma asteapta o zi cam plina. Toti avem zile din ce in ce mai pline si ma gandeam ca punem prea multa presiune pe noi. Si noi pe noi, dar si ceilalti din jur. Avem si mai multe pretentii, prea multe lucruri de urmarit. La orice lucru facem, indeosebi in viata profesionala, trebuie sa existe un raport, o evaluare. Lucrurile acestea ocupa uneori mai mult timp decat munca in sine.

Dupa o perioada de ascultat Sting cam in fiecare dimineata, am trecut pe latino. Incerc sa inteleg muzica pe care o asculta tinerii de astazi, asa cum imi doream si eu sa fiu inteleasa la vremea mea. Si zilele acestea am ascultat mult Maluma, desi am inteles ca asta e deja depasit fata de ce se asculta acum in materie de trap. Apropos acest trap mi se pare uneori lipsit de orice armonie. cam oricine poate canta genul acesta de muzica. La rap chiar iti trebuia talent. Nu mai spun de rock. Ideea era ca am incercat sa ii explic si copilului meu ce inseamna sa ai voce, sa canti din gura si sa duci ritmul, nu sa ai un computer care sa prelucreze tot.

Am facut salsa cam un an si jumatate, plecam de la birou explodata de stres, insa dupa o ora si jumatate de salsa eram pur si simplu intr-o stare de maxim optimism. Pe langa ritm, te ajuta sa si respiri corect, anumite figuri aveau un tempo ce iti reglau si felul cum respiri. Fireste ca imi trecea a doua zi din elanul muzical, pe ritmuri de Excel si Power Point la birou, insa imi mentineam optimismul. Ca idee, sa stiti ca e una dintre cele mai bune forme sa slabiti. Nu aveam nevoie, insa veneau multi oameni acolo care spuneau ca vad mult mai repede rezultate decat vedeau la sala. Salsa este un dans solicitant, desi la prima vedere nu pare.

Concluzie: incepeti saptamana pe pasi de dans si va las cu o melodie ce tot sta pe repeat in playlist-ul meu in ultima vreme. Just breathe and dance!!