BVLGARI Splendida Jasmin Noir si Iris d’Or

BVLGARI Splendida Jasmin Noir si Iris d’Or sunt cele doua parfumuri sosite recent si pe care le-am tot incercat cu mare placere de cateva zile. Era o zi tare mohorata si recunosc ca fiind meteosensibila, am o stare foarte mohorata cand afara este frig si cand ploua. Desi incercasem in ziua respectiva mai multe parfumuri, cum fac zilnic, cand au sosit aceste doua bijuterii BVLGARI, le-am desfacut frenetic si le-am incercat pe fiecare pe cate o incheietura a mainii. Nici astazi vremea nu a fost foarte in acord cu data din calendar, dimineata erau 5 grade Celsius si ma gandeam cu mare dorinta ca vreau sa vad soarele. Iar cand a aparut, am facut si pozele pentru acest articol. Am stat si am citit si comunicatul de presa, o lectura delicioasa si am zis ca nu o sa va spun decat senzatiile cu care am ramas dupa lectura si dupa adulmecarea acestor parfumuri.

BVLGARI Splendida Jasmin Noir

Intamplarea face ca intalnirea cu Jasmin Noir sa se fi facut in alta zi nu foarte luminoasa din viata mea. Este un parfum care spune exprima atat de dulce si intens ideea de feminitate, de femeie care iubeste, de inceput al iubirii de ce vreti voi. In Italia, multa vreme iasomia era considerata floarea mireselor in special. In India, pe patul tinerilor miri, se presarau flori de iasomie ca dragostea lor sa infloreasca si sa ii cuprinda pentru totdeauna. Noua interpretare, Splendida Jasmin Noir pare mai intensa si oarecum duala. Iasomie se culege cu grija si atentia pentru a se obtine extractul folosit in parfumuri. 600 de kilograme de flori pentru obtine 1 kg de Jasmin Absolu, adica peste 7 milioane de flori culese cu viteza si precizie in asa fel incat esenta sa ramana puternica. Sophie Labbe, creatoarea parfumului Splendida Jasmin Noir a dorit sa infatiseze imbinarea dintre lumina si intuneric, iar parfumul sa devina mai mult decat un oximoron olfactiv. Imi plac notele de iasomie imbinate cu cele de tonka si paciuli, desi parfumul incepe cu ceva tendinte proaspete- verzi si aroma de gardenie. Am deja si clasicul Jasmin Noir, iar acum completez cu Splendida Jasmin Noir explorarea fortei iasomiei.

BVLGARI Splendida Iris d’Or

Iris d’Or este un parfum solar prin excelenta, un parfum ce emana lumina si caldura. Si mai mult decat atat, aduce fastul unui ingredient regal si cunoscut precum aurul albastru al parfumeriei, Iris Absolute, care este depasit in valoare doar de catre Oud. Irisul a fost multa vreme un simbol regal si un parfum familiar si folosit exclusiv de marii monarhi, incepand din antichitate si pana mai tarziu. Si in prezent, obtinerea extractului de iris cere la fel de multa elaborare si timp. Dureaza 6 ani din momentul plantarii si pana la recoltarea rizomilor de iris, mai dureaza apoi perioada de procesare care de asemenea dureaza. Procesul de extractie este anevoios, 8 tone de rizomi proaspeti duc catre 1 kg de Iris Absolute, iar cele mai bune recolte de iris se obtin din zona Siena-Florenta-Arezzo. Veti avea o surpriza placuta mirosind acest parfum la modul ca o sa va intrebati de ce este atat de cald si atat de placut, dar si atat de nobil si coplesitor.

BVLGARI Splendida, gradina ideala pentru o diva contemporana

Intreaga colectie Splendida BVLGARI readuce in atentie 3 parfumuri celebre ale casei si celebreaza astfel frumusetea femeii. BVLGARI pour Femme, Rose esentielle si Jasmin Noir sunt reluate si amplificate, cu focus pe ingredientele pretioase: irisul, trandafirul si iasomia. Splendida este fapt un tribut adus divei, splendida woman, Bvlgari cautand mereu pentru divele care il inspira sa aduce cele mai pretioase ingrediente din toate colturile lumii. Cele 3 parfumuri recreaza o gradina ideala, o forma de flatare a divelor contemporane.

Revin asupra unui lucru pe care il spun mereu despre parfumurile Bvlgari, intotdeauna se resimte sensibilitatea si totodata severitatea bijutierului in spatele fiecarui parfum semnat Bvlgari.

Veti regasi cele 3 parfumuri in parfumerii, va invit sa le incercati si sa va bucurati de aromele pretioase.

PS produsele din imagini sunt primite ca si press kit.