Guerlain Meteorites Baby Glow Touch, Rosy Glow, review

Guerlain Meteorites Baby Glow Touch, Rosy Glow, este noul produs de make-up Guerlain pe care il incerc in aceasta perioada. L-am imprumutat putin din kit-ul de machiaj al MUA Guerlain Romania si ma conving de la zi la zi sa mi-l cumpar. Colectia Meteorites imi place prin tot ce inseamna ea, texturi, nuante si chiar parfum. Produsele de make-up e bine sa nu aiba un miros anume, insa cand se resimte un parfum de violete, cred ca poti ceda unui mic capriciu.

Pasiunea mea pentru Guerlain nu are nici un motiv rational, dar absolut nici unul si imi asum asta. Stiti cum e acel amor subit care te apuca si nu poti sa intelegi de ce si nici nu mai vrei sa intelegi pentru ca pur si simplu iti place de ce te bucuri? Cam asa este experienta mea cu produsele Guerlain. Iar cand ma machiez cu o pudra Meteorites, cu un ruj G sau cu fardurile dintr-un Ecrin, pur si simplu ma simt prea bine ca sa mai caut argumente rationale sa va spun cat de eficiente sunt. Nu, nu o sa va machiati precum ati face-o cu o marca profesionala, pozele de Instagram poate nu vor iesi atat de bine, dar uneori frumusetea inseamna doar experienta ta cu tine, fara a fi nevoie sa primesti la ea “like and share”.

Primul machiaj cu Guerlain Meteorites Baby Glow Touch, in nuanta Rosy Glow, a fost atat de reusit si luminos, pe cat a fost de minimalist. Stiu ca am facut cateva selfie-uri si imi ziceam cum sa le postez pe Instagram si sa spun ca nu e nimic editat, nici mie nu mi-ar fi venit sa cred daca nu as fi vazut. Nu am folosit nimic, eram pur si simplu bine, imi placea ce a iesit si mai ales ca imi gasesc o nuanta de blush atat de a mea. M-am si mirat ca a iesit efectul in poza, pentru ca de multe ori lumina aia naturala si alura relaxata a tenului este greu de redat in poze. Instagramul reda de obicei stridente, nu un machiaj de tip Meteorites Baby Glow.

Guerlain Meteorites Baby Glow Touch este un nou produs de machiaj aproape iconic, dar intim si adaptabil. Poate fi folosit de oricine si oricum, pe ten cu putin fond de ten si pudra sau fara nimic. Guerlain vine cu cateva sugestii de aplicare. Este un instrument nomad de make-up, ce ilumineaza, coloreaza si da un aspect luminos tenului. As spune un nou Touche Eclat al epocii de azi, daca e sa ma refer la alte produse de machiaj iconice si care au marcat orientarea machiajului spre a fi extrem de feminin, intim si dezvaluitor al frumusetii fiecareia dintre noi. Touche Eclat a fost produsul care ne-a fortat sa imaginam ca tenul nostru poate radia la propriu lumina si stralucire, Baby Touch Glow o sa ne faca sper sa uitam de ideea de strobing si sa ne bucuram doar sa fim cu un ten usor imbujorat si parca atins de o pulbere de stele.

 

 

 

Guerlain Meteorites Baby Glow Touch este deja prezent in parfumerii precum Sephora, Marionnaud, Douglas la un pret de aproximativ 280 de lei. Momentan exista doar nuanta Rost Glow, o combinatie universala ce reuneste 3 nuante specifice gamei Meteorites de la Guerlain.