Creme antirid sub 50 de lei

Crema antirid este deja un produs obligatoriu pentru orice femeie si imi dau seama ca in ultimii 10 ani eu am facut o mica obsesie pentru acest gen de produse. Initial credeam ca o crema antirid  eficienta trebuie sa coste minim 100 de lei ca functioneze. Pana cand am inceput sa folosesc pe anumite perioade si produse cu pret mai mic si din zona de mass market si am realizat ca daca o crema de acest gen este integrata intr-o rutina buna de ingrijire a tenului, chiar are rezultate. Ca idee, exact ce va spun in film, nici o crema antirid nu are efecte fabuloase, chiar si daca ar costa 1000 de lei daca rutina de ingrijire a tenului tau este superficiala sau daca nu te hidratezi corespunzator.


Am facut si un mic film pe tema catorva produse la pret accesibil, sub 50 de lei, si care intra in categoria cremelor antirid pe care le prefer si le si recomand.

Preferata mea este Nivea Cellular Anti-Age, o crema concentrata si cu o tehnologie intensa la baza, dar cu o textura tare usoara, se absoarbe usor, e buna baza de machiaj si are SPF 15. Mie imi place oricum foarte mult abordarea anti-rid pe care o are Nivea in acest an, lansarea serului Serum Pearls m-a bucurat. Sper ca fiecare femeie va intelege cat de mult conteaza sa ai in rutina un asemenea ser si va intelege ca un ser facial poate fi si accesibil. Cellular Anti-Age este o gama gandita pentru tenul matur si care reaminteste celulelor tenului sa mai fie tinere. Eu as spune ca pentru o rutina anti-age de efect, sa folositi si serul Serum Pearls din gama Q10 Plus si sa completati cu gama Cellular age.

In film va mai povestesc despre cremele Gerovital, care vor fi mereu in rutina mea de ingrijire si poate in rutina a milioane de femei din Romania. Ne place Gerovital, este o marca potrivita cu ADN-ul femeii romance si gama Derma + imi place foarte mult. Crema activ hidratanta nu este neaparat antirid, insa este o crema de baza pentru o rutina de prevenire a ridurilor si se potriveste si tenurilor foarte sensibile.

Va mai mentionez crema Royal Velvet de la Oriflame, cremele surpriza primite cadou de la doamna Cremenescu, creatoarea si sufletul de aur din laboratorul Elmiplant si crema hidratanta Happiness de la Gerovital, o crema minunata pentru adolescente.

Toate cremele prezentate au preturi sub 50 de lei si se gasesc in supermarketuri, cu exceptia cremei de la Oriflame care se poate achizitiona doar prin reprezentanti Oriflame. Daca te tenteaza sa intri in Oriflame, te poti inscrie in formularul de AICI.

Daca ai si tu recomandari, nu ezita sa comentezi la acest articol si sa vii cu recomandarea ta. Eu in acest moment am facut o selectie pe baza produselor primite in ultimele 6 luni.

Cat de curand, urmeaza sa recomand produse anti-rid din gamele de dermatocosmetice. Urmareste si canalul meu de Youtube pentru a afla din timp noutatile.