Deodorantele cu farmec si cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution

Ma gandeam eu ca am ceva legatura cu perlele, insa atunci cand Farmec m-a surprins cu o surpriza, am avut confirmarea ca Gerovital H3 Evolution Pearl va fi deodorantul facut parca pentru mine. Pentru mine si pentru alte mii de femei considerate de Farmec ca fiind “femeia perla”. Cate perle suntem oare?


Bun, una peste alta, deodorantele trec la un alt nivel. Stiti cat de mult imi plac fiolele de la Farmec si am vazut ca si voua, dupa numarul record de accesari ale acestui articol despre fiolele cu acid hialuronic. Acum gasim acid hialuronic si in deodorantele noi de la Farmec din gama Gerovital H3 Evolution si va rog sa nu ridicati din spranceana intreband ce sa caute acidul hialuronic intr-un deodorant. Ca idee, stiti ca multe spray-uri nazale medicale sau alte produse farmaceutice au ca si compozitie sarurile de acid hialuronic pentru a mentine hidratarea epidermei in cazul diverselor tratamente. Si voi veti intelege rolul acidului hialuronic intr-un deodorant cand va veti epila la prima ora la axila si in urmatoarele minute va trebui sa aplicati un deodorant. Acidul hialuronic ofera mediul ideal ca pielea sa fie protejata, hidratata si sanatoasa.

Noile deodorante Gerovital vin cu 3 arome – Pearl, Sapphire si Diamond – si 2 versiuni de ambalaj, la 150 de ml si la 40 de ml, formatul de tinut in baie si cel de luat in calatorii sau in poseta. Nu contin alcool, parabeni sau triclosan si nu lasa nici urme albe sau galbene pe haine.

Preturi: 150 ml – 11.49 de lei, 40 de ml – 3.83 de lei.

Alege varianta de deodorant care te reprezinta si bucura-te de un deodorant care iti va respecta pielea.