CONCURS – sustine si tu blogurile de beauty la inceput de drum!

Prin workshop-urile pe care mi le-am propus sa le sustin pentru bloggeritele de beauty la inceput de drum, am ocazia sa cunosc oameni foarte pasionati si talentati pe zona de frumusete. Pentru ca vreau sa incurajez primele bloggerite care au participat deja la primul eveniment de acest gen, iata ca va propun un concurs prin care vreau sa le cunoasteti, sa le cititi si sa le incurajati in ceea ce fac.

Premiul este foarte consistent, il voi acorda prin tragere la sorti, asa ca va rog ca pana pe 30 iunie sa participati folosind formularul Rafflecopter de mai jos. Conditiile sunt extrem de simple, trebuie doar sa fiti fanii paginilor de Facebook mentionate in formular – este vorba de pagina mea, paginile de blog ale fetelor si pagina de Facebook a Academiei Startline, locul unde stiti deja ca am organizat workshop-ul.

Premiul contine: o apa micelara Bioderma Sebium travel size, un mini deo Nivea, un CC cream Max Factor nuanta medie, o crema StriVectin-SD, un mini gomaj Qiriness, un spray Intimate Avon, un eye liner Sephora, un fard de ochi cremos Rimmel, o mostra parfum Versace, un set de gene false Salon Perfect.

Multa bafta!

a Rafflecopter giveaway