Pe 24 mai am avut bucuria sa sustin primul meu workshop dedicat bloggeritelor de beauty incepatoare, am avut “eleva” si o aspiranta la titulatura de bloggerita de beauty , iar in final concluzia a fost simpla: sa repet acest workshop. Asadar, pe 21 iunie, organizez impreuna cu Academia Startline un nou eveniment de acest gen.

Despre primul workshop am scris AICI si nu va dezvalui foarte multe lucruri, pentru ca este vorba de 4 ore de lucru si de investitie in bani...lucruri care  stau la baza oricarui blog si ideea aceasta vreau sa o transmit din start oricarei persoane care doreste sa inceapa un blog ( nu neaparat de beauty). Chiar imi doresc ca prin aceste workshop-uri sa fac lumina asupra unui lucru: blogging-ul e ceva serios, este o parte in plus a muncii tale daca esti pasionat intr-adevar de un domeniu  si e forma cea mai dezvoltata de promovare sau de CV. Daca esti make-up artist sau stilist, un blog te va prezenta mai bine, va fi un CV al tau viu care se dezvolta de la zi la zi odata ca tine si va fi mai relevant decat un simplu dosar de portofoliu sau un site.


Asadar pe 21 iunie te astept sa invatam impreuna cum putem face ca munca ta de blogger sa fie mai eficienta sau cum sa iti completezi activitatea ta cu un blog. Primii 5 inscrisi vor beneficia de pretul promotional de 60 de lei. Acest pret se obtine prin rezervarea unui loc la acest workshop pe adresa mea de email [email protected] . Va rog sa treceti in subiectul mailului Workshop 21 iunie. 


Multumesc!


Parerile unora dintre fetele participante le gasiti aici:
– http://www.thebeautytag.com/2014/06/impresii-de-la-workshop-ul-de.html
– http://themakeupadvocate.blogspot.ro/2014/06/beautybarometer-pentru-o-cauza-nobila-workshopul-pentru-blogurile-la-inceput-de-drum.html
– http://cossasblog.wordpress.com/2014/06/09/si-eu-sunt-beauty-blogger-workshop-by-beautybarometer/

Written by Ana Maria Tatucu
 • Ioana Moldovanu

  Dacă as fi in București as veni si eu.

 • Ana-Maria Tatucu

  Momentan fac aceste workshop-uri in Bucuresti :). Multumesc!

 • Cat de mult mi-ar placea sa vin, dar sunt asa de departe. 🙁
  Pupici!

 • sper sa nu o iei personal, insa am o intrebare, daca vrei sa imi spui: ce trafic ai?

  avand in vedere ca acest seminar este cu taxa, as vrea sa ma asigur ca primesc sfaturi pretioase de la cineva care are un trafic mai mare ca al meu, care are o experienta vasta si are o oarecare notorietate in domeniu. Nu insinuez ca nu ai avea succes, dar parerea mea este ca un seminar de acest gen trebuie sustinut de un trainer adevarat, care mananca |bloggereala"pe paine. Do you ?

  Ce crezi ca te recomanda pentru a sustine acest seminar? pe ce loc in top 100 crezi ca se afla propriul tau blog?

 • Ana-Maria Tatucu

  Draga mea, traficul meu este transparent pentru toata lumea – cititori, agentii, alti bloggeri – pentru ca sunt inscrisa pe trafic.ro, poti vedea butonul de trafic.ro mai jos. Chiar ma bucur ca ai intrebat :). La bloguri personale vad ca sunt pe locul 16, in fine, in trafic.ro nu este inscrisa toata lumea si atunci pot sa zic ca relevanta de pe trafic.ro nu este poate cea mai buna. Totodata eu nu cred ca doar traficul este relevant, ci si alte lucruri. Este si el parte a succesului, dar nu 100%. Workshop-ul il sustin din perspectiva unui om cu experienta si pe marketing/pr, blogul este o parte a ceea ce sunt eu per total si consider ca in 2 ani am reusit sa fac din blog un alt atu la CV-ul meu. In plus, asa cum am scris dupa primul workshop, eu as fi platit mai mult sa fi stiut acum 2 ani ce stiu acum si ce eu ofer ca si informatie intr-un workshop de 4 ore. Multumesc mult pentru intrebari, profilul profesional mi-l poti gasi si pe Linkedin.