Workshop pentru actuali sau viitori beauty bloggeri

Pe 24 mai am avut bucuria sa sustin primul meu workshop dedicat bloggeritelor de beauty incepatoare, am avut “eleva” si o aspiranta la titulatura de bloggerita de beauty , iar in final concluzia a fost simpla: sa repet acest workshop. Asadar, pe 21 iunie, organizez impreuna cu Academia Startline un nou eveniment de acest gen.

Despre primul workshop am scris AICI si nu va dezvalui foarte multe lucruri, pentru ca este vorba de 4 ore de lucru si de investitie in bani...lucruri care  stau la baza oricarui blog si ideea aceasta vreau sa o transmit din start oricarei persoane care doreste sa inceapa un blog ( nu neaparat de beauty). Chiar imi doresc ca prin aceste workshop-uri sa fac lumina asupra unui lucru: blogging-ul e ceva serios, este o parte in plus a muncii tale daca esti pasionat intr-adevar de un domeniu  si e forma cea mai dezvoltata de promovare sau de CV. Daca esti make-up artist sau stilist, un blog te va prezenta mai bine, va fi un CV al tau viu care se dezvolta de la zi la zi odata ca tine si va fi mai relevant decat un simplu dosar de portofoliu sau un site.


Asadar pe 21 iunie te astept sa invatam impreuna cum putem face ca munca ta de blogger sa fie mai eficienta sau cum sa iti completezi activitatea ta cu un blog. Primii 5 inscrisi vor beneficia de pretul promotional de 60 de lei. Acest pret se obtine prin rezervarea unui loc la acest workshop pe adresa mea de email beautybarometer@yahoo.ro . Va rog sa treceti in subiectul mailului Workshop 21 iunie. 


Multumesc!


Parerile unora dintre fetele participante le gasiti aici:
– http://www.thebeautytag.com/2014/06/impresii-de-la-workshop-ul-de.html
– http://themakeupadvocate.blogspot.ro/2014/06/beautybarometer-pentru-o-cauza-nobila-workshopul-pentru-blogurile-la-inceput-de-drum.html
– http://cossasblog.wordpress.com/2014/06/09/si-eu-sunt-beauty-blogger-workshop-by-beautybarometer/