#BenefitLinerRO si cum am scapat de Tribunalul Frumusetii

Am primit intr-o zi o citatie la Tribunal. Nu la orice Tribunal, ci la cel al Frumusetii. Stiam eu ca ceva nu fac bine. Si anume nu-mi iese codita la ochi si nici conturul ochilor. Stiti si voi , acel moment cand iei tusul si invoci toate fortele din lume sa tragi o linie dreapta si egala la ambii ochi.. Mie chiar nu imi iese. Sau imi iese uneori cu un noroc care nu stiu de unde vine.

Pe o canicula episodica, am plecat catre Tribunalul Frumusetii. Cand am ajuns, mi s-a spus ca sunt deja arestata si mi s-au aratat catusele. Le-am refuzat si am cerut sa fiu judecata intai. Si …spectacolul a inceput!! Pai ce credeati, ca o sa ma aresteze Benefit ca nu imi iese codita la ochi?

Benefit a lansat dupa ani de cercetare si experimente, un tus de ochi care promite sa il poti folosi si legata de maini si in circumstante extrem de periculoase.

Si pentru ca este un liner cu rezistenta peste medie, cei de la Benefit aduc si demachiantul care te va asigura ca il poti indeparta fara probleme si cu blandete pentru zona ochilor.

Eu nu prea ma simteam atrasa de produsele Benefit, mi se parea ca se adreseaza celor foarte tinere si mai rebele….grup din care nu prea mai fac parte, insa cu ocazia acestui eveniment am inteles ca Benefit isi doreste ca si marca sa creeze produse de make-up cu functionalitate multipla, accesibile si usor de folosit de orice femeie. Ana, theMakeUpAdvocate, ai avut dreptate! ( stie ea de ce ).

The Benefit Push-up Liner inseamna un produs care va permite oricarei femei sa isi faca acel machiaj dramatic la care viseaza de ceva vreme. Mai jos vedeti poza preluata de pe site-ul oficial

Cum sa folosesti noul eyeliner – poza de pe Benefitcosmetics.com

Va mai spun un singur lucru, noul eye-liner se va gasi foarte curand si in Romania exclusiv in Sephora, costa in jur de 110 lei si poate sa iti asigure acel look dramatic pe care intotdeauna ti l-ai dorit. Acum poti sa iti faci si o privire a la Marylin Monroe si “cat eyes” si….orice iti mai trece prin minte.

Spor la conturat ochii in cel mai sexy mod!

Noutate de ultima ora:
“Avem creata o platforma online special dedicata They’re Real Push-up liner, unde se gasesc imagini cu diferite look-uri, filmulete cu instructiuni s.a.m.d. din toooaaata lumea, care sa fie de ajutor pentru folosirea eyeliner-ului” – click AICI. Si daca vreti sa povestiti si voi despre acest produs, folositi mereu hashtag-urile #BenefitLinerRO sau #RealLinerLooksRO pe orice platforma de socializare online.