Traistuta Fermecata de la Dacic Cool, un Beauty Box altfel si 100% romanesc

Luata cu valul de Pinkbox si Lulubox, chiar si de Stylebox, care a cam disparut, nu-mi putea trece prin minte ca se poate face asa ceva si din cosmetice romanesti, atat de bune si atat de avantajoase la pret. Ei, dupa ce am cititt pe blogul Enchanted Ana despre Traistuta fermecata, am zis ca trebuie sa incerc si asta. Si mi-am facut cont pe Dacic Cool, un magazin cu cosmetice si alte produse romanesti, si mi-am comandat Traistuta, costa 30 de lei :).

Iata cum arata ea nedesfacuta:

Si traistuta gasim produse full size de la Hofigal si nu putine, sunt 6 produse, dintre care un produs e supliment alimentar:

Ieri am inceput sa le folosesc si am inceput cu gelul de ochi si crema antirid in monodoze. Mi-au placut ambele ca si textura, mirosul mi se pare cam ciudat , oarecum de medicament, insa tinand cont de producator, cam asa e si normal sa miroase.

Eu sunt sceptica cand e vorba de produse anticelulita, acum insa sunt curioasa de acest Supliform.

Per total eu cred ca pana acum e cea mai avantajoasa beauty box de pe plaiurile noastre. Ar fi o idee buna sa puna si produse de la Farmec, Herbagen si de la alte marci romanesti pe care inca nici nu le stim.