Sisley , lux si rafinament – exclusiv la SEPHORA

Anul trecut va spuneam AICI ca pe lista mea de dorinte se afla si produsele din gama Sisley. Sisley este o marca care duce fitocosmeticele la un nivel inalt, alegand mereu cele mai pretioase ingrediente din plante. Sephora aduce aceasta gama in exclusivitate pentru consumatorii romani.

Sisley este o afacere de familie, creata de Hubert d’Ornano in 1976 si in continuare familia d’Ornano se implica in tot ce inseamna cercetarea din spatele acestor produse.

Sisley inseamna o gama de ingrijirea a pielii, o gama de make-up si o linie de parfumuri care urmeaza vin sa completeze traditia parfumurilor frantuzesti.

Sisley este leader pe piata de cosmetice de lux si reuseste de atatia ani sa se mentina la acest nivel prin faptul ca foloseste cele mai pretioase ingrediente din plante. Nu e suficient sa alegi plante cu capacitati deosebite, Sisley stie asta si merge la alt nivel: cauta culturile cele mai bune din plantele alese, selectioneaza partile din plantele selectate care au cea mai mare concentratie de ingrediente. Asta inseamna un efort permanent de identificare a celor mai bune surse pentru ingredientele lor.

Eu recunosc ca le apreciez si ambalajele, care mi se par ca exprima exact aceasta idee de lux si selectie dusa la maxim.

Gama de make-up ma atrage destul de mult, produsele au texturi foarte placute, fondul de ten sper sa mi-l fac cadou fie de ziua mea , fie de Craciun :). Produsele ca si pret de pozitioneaza in zona de lux, astfel incat va recomand si voua sa mergeti in Sephora, sa testati inainte produsele, sunt testere in magazin si apoi sa decideti ce investitie veti face pentru voi si frumusetea voastra.

Pentru gama de make-up exista o implicare directa a Isabellei d’Ornano care tine extrem de mult ca fiecare produs de make-up sa aduca si beneficii pentru piele.

Parfumurile sunt cu totul speciale, nu pot acum sa va dau foarte multe detalii, trebuie incercate , la Sephora aveti ocazia sa le gasiti, va sfatuiesc sa le testati pe rand si direct pe piele, unul cate unul in zile diferite ca sa va convingeti :).

Asadar ca sa concluzionez, Sisley inseamna:
– selectarea celor mai bune plante;
– selectarea partilor din plante care au cele mai bune calitati pentru ingrijirea pielii;
– selectarea culturilor de plante cu cea mai buna origine geografica;
– selectarea celor mai bune metode de extragere si transformare in ingrediente pentru produsele cosmetice;
– selectarea ingredientelor si combinarea lor in cele mai bune formule.

Este bine de spus ca la Sisley nu exista limita de timp si buget pentru cercetare, familia d’Ornano investeste constant in a gasi formule noi si eficiente, sunt renumiti pentru o munca de cercetare constanta de peste 30 de ani si care continua si astazi. In ultimii 20 de ani au avut o evolutie incredibile, iar piata cosmeticelor de lux nu este deloc o zona usoara de dezvoltare.