Despre haine si obsesii

Despre haine v-am spus ca nu ma pricep sa povestesc si nici sa vin cu recomandari de fashion, dar am niste obsesii ale mele. Si pentru ca unele prietene, cunostinte, mi-au spus ca de fapt obsesiile mele ar fi tare bune de aplicat, ma gandeam sa va povestesc si voua despre ele.

  1. Imi place albul. Pantaloni nu prea, insa bluzele albe imi plac. Am camasi albe si am un fix cu ele: se ingalbenesc sau isi pierd acel alb, le arunc la gunoi, dupa ce le tai intai si le fac carpe de praf sau de menaj pentru casa. Le consider ca si lenjeria intima, trebuie sa am multe si cand se deterioreaza, out din garderoba mea. Nu am piese scumpe la acest capitol, v-am mai spus si cu alte ocazii ca nu imi place sa cheltui pe o carpa cat as da pe un parfum.
  2. Imi place lenjeria comoda, sutienele sa fie fara balene, bureti, prea multe intarituri. Vreau ca pe sub haine sa raman tot eu si nu foarte modelata de bureti, cusaturi inteligente si push-up. La Bonprix am tot gasit in ultima vreme si imi plac maxim.
  3. Daca port pantaloni, caut mereu sa fie usor de purtat fara curea, la mine cureaua chiar are rol de a-i tine sa nu pice/alunece, asa ca ma bucur maxim cand nimeresc pantaloni cu talie mica si solduri mai maricele, asa cum am eu conformatia. In ultima vreme marimea 36 sau S mi se potriveste de la mai multe marc, incep sa am bafta, pentru ca erau perioade cand daca intram la Zara sau la H&M probam 5 perechi de pantaloni si plecam obosita.
  4. Esarfe si iar esarfe, de toate culorile, materiale usoare, de purtat pe umar, in poseta, agatate de geanta. Nu stii niciodata cand ai nevoie, cand aerul conditionat bate direct pe umerii mei sau cand pur si simplu vreau sa dau tinutei alta versiune. Cu o esarfa se pot face multe lucruri misto.
  5. Ma intorc la alb si vorbesc de topuri albe cu bretele subtiri, tip maieu sau asemanatoare, numai bune de combinat cu orice camasa, fie alba sau nu. Imi place ca uneori camasa sa stea descheiata la primii multi nasturi, adica sa para ca e suprapusa si normal dedesubt sa am ceva, anume acel top alb. Idem si aici viteza de rotatie de cumparat si aruncat topuri albe cu bretele, pentru ca la fel imi place sa le port si sa fie perfect albe.
  6. Si poate parea ciudat, insa imi place ca la tinutele albe, sa port parfumuri mai suprinzatoare si in felul acesta “efectul special” sa fie adus de parfum, nu de haina neaparat.

Cam acestea ar fi unele dintre obsesiile mele, sper sa va dea idei sau sa va amuze putin. Prima poza, cea de la inceputul articolului,  este facuta de mine singura, cu telefonul, pentru ca nimeni din casa nu avea cine sa ma pozeze. Inca am 3 pisici, dar nici una nu e buna de fotograf.