Cadouri de Valentine’s Day

A sosit si perioada cand vorbim despre cadouri de Valentine’s Day. Fie ca ni se pare desuet sau prea siropos, cred ca fiecare are un moment cand isi doreste sa sarbatoreasca ziua indragostitilor.

Probabil ca dupa ce veti vedea ce parfum am ales sa prezint precum un cadou de Ziua Indragostitilor, o sa spuneti ca sigur am patit ceva. Pai am patit. Am ceva mai multe interactiuni cu lumea adolescentilor in ultima vreme si evident mie Valentine’s Day mi se pare o zi pentru ei.

Daca nu esti indragostit cand esti adolescent, pai cand sa fii? Evident, ne indragostim la orice varsta, dar e perioada optima sa ai fluturasi in stomac cand ai 14-15 ani. Iar cand ne indragostim facem cadouri cu multa placere si entuziasm.

Black Opium, parfumul tinerelor indragostite

Black Opium de la Yves Saint Laurent pare sa fie optiunea multor adolescente. Merg uneori dimineata cu tramvaiul si uneori Black Opium pare sa fie deja nota olfactiva dominanta a liceencelor.

Asa ca in mintea mea acest parfum a devenit clar parfumul tinerelor fete indragostite.

Black Opium de la Yves Saint Laurent este acel parfum gurmand cu note de cafea. El este incadrat ca parfum oriental cu note de varf: piper roz, flori de portocal, para, note de mijloc: cafea, iasomie si note de baza: vanilie, patchouli, cedru.

Combinatia de flori albe si intensitatea cafelei face ca acest parfum sa exprime o personalitate feminina calda, indrazneata, dar si cu o vitalitate tanara.

Parfum si cafea

Vad in ultima vreme ca acel pahar ecologic de cafea purtat in mana in drum spre scoala sau liceu este un semn de adolescenta cool. Castile in urechi, rucsac complet surprinzator, cafeaua in mana – aproape clisee ale unei adolescente ce vrea sa atraga atentia. Iar parfumul Black Opium completeaza perfect tinuta.

Am oferit o gramada de samples Black Opium si mereu cele foarte tinere spun: ,,Wow, e demential acest parfum”.

Asadar, o iesire la cafea de Sf. Valentin si un parfum nou, frumos ambalat, ar putea fi un inceput frumos de relatie. Evident un adolescent nu are mereu buget de parfumuri, insa pe Notino se gaseste si la format de 30 de ml cu un pret mai usor de abordat.

Tu ce parfum purtai in adolescenta? Si cum o sa te parfumezi de Valentine’s Day?

(P)