Cartier Carat, alegerea mea de pe Parfimo.ro

Cartier Carat a fost cea mai recenta alegere de pe Parfimo si o sa va spun impresii. In primul rand as vrea sa va spun ca din momentul in care am mirosit Panthere de la Cartier, precum si parfumul masculin Declaration, m-am ,,virusat” de Cartier. Ca tot suntem in epoca pandemiei, pentru mine a insemna si o cautare a aromelor Cartier si daca ma urmatiti si pe Instagram ati vazut ca am mai cumparat parfumuri Cartier si de la alte magazine online. Dar hai sa vedem cateva detalii despre Parfimo.

Parfimo, o noua destinatie online pentru parfumuri si cosmetice

Parfimo este un magazin lansat recent, adica nu cred sa fie prezent pe piata noastra decat de vreun an. Este un magazin de tip discounter, cu multe parfumuri in lichidare de stoc, adica discontinuate cum li se spune. Pe langa editiile rare si care nu se mai produc, gasiti si noutati. Punctul forte al acestui magazin ramn clar preturile. La ora actuala este cam cel mai competitiv in preturi. Un alt lucru care imi place este ca pot gasi esantioane de parfum cu preturi derizorii, de genul 3-5 lei. Au si un sortiment mare de miniaturi care recunosc ca ma face sa cad in ispita des.

La capitolul skincare si make-up, un punct forte pe langa preturi, il reprezinta posibilitatea de a cumpara testere. Sa ne lamurim, testerul este varianta pe care o producatorul o face sa fie dedicata intr-un magazin testarii. Totodata testerele se fac si pentru training-uri, adica acele cursuri unde se invata de catre consultantii de cosmetice despre anumite produse, pentru prezentarile de produse pe care producatorii le fac pentru magazine. Testerele nu sunt ceva ce gasesti peste tot, de fapt in retailul clasic ele nu sunt destinate vanzarii. Parfimo vinde asemenea produse care cu siguranta au ramas din stocuri ce nu au mai fost necesare in magazine si la prezentari. Cunosc acest gen de comert si din afara. Occidentalii nu sunt atat de tafnosi si ipocriti precum sunt snobii nostri. Multi dintre ei cumpara testere, imi aduc aminte doar din US ce ,,bataie” era la un magazin de acest gen unde se vindeau testere ramase de la magazinele MAC cu niste preturi incredibile. Si de pe eBay am cumparat de multe ori testere si am fost multumita. De la Parfimo am luat testerul apei micelare Guerlain. O, da, la un pret sub 100 de lei, in conditiile in care in magazine este 250 de lei.

Cartier, Carat, cum miroase o floare diamant

Cartier Carat este un parfum lansat in 2018. Creatoarea Mathilde Laurent, care a creat multe alte parfumuri Cartier, a vrut sa creeze o floare abstracta pornind din combinatia a mai multe arome florale. Fiecare aroma florala preia o culoare din curcubeu, adica din compozitia luminii. Sticla Art Deco este un fel de simbol al frumusetii un diamant ce preia lumina si o imparte in toate culorile ce o compun, un curcubeu viu si plin de bucurie. Cam asta vrea sa transmita parfumul, o stare de optimism, de veselie, de incantare in fata frumusetii luminii reflectata de un diamant. Va las si mai jos o parte din note, parfumul se incadreaza in seria parfumurilor florale.

Notele de varf sunt: tonuri verzi, para, bergamota, miere

Notele de mijloc: floare de portocal, cirese, tuberoza, nard

Note de baza: patchouli, lemn de santal, boabe de tonka, vanilie, mosc alb

Pe Parfimo il gasiti la 151.3 lei, varianta tester de 100 ml, sau la 171 lei in varianta 50 de ml clasica.

Mie imi place, nu mi se pare deloc un parfum prea intens, foarte usor de purtat zi de zi, elegant, luminos.