Primele zile de decembrie

Primele zile din luna decembrie nu au fos exact cu relaxare. Toti asteapta inceputul lunii pentru 1 Deecembrie, ziua libera. Dar si pentru Sfantul Nicolae ce ne aduce putin iz de Craciun.

Am avut tot o agenda ca un puzzle. Am inserat cateva piese de puzzle mititele cu relaxare sau sport. Dar in rest, proiectele legate de munca au venit ca niste bulgari de zapada veseli. Mai putina veselie cand a fost vorba sa stau ore si ore pe calculator. Desi am facut efort urias sa nu raman cu ochii in ecrane prea mult.

Ma bucur ca am inceput luna totusi si cu pilates si cu karate. Pentru mine e un cocktail tare bun.

Apoi cateva plimbari prin Bucuresti, am reusit sa ies de doua ori. Am vazut cateva locuri frumos decorate de Craciun, cum ar fi Casa Mita Biciclista sau diverse cafenele cu o intrare foarte craciunistica.

Primele zile de decembrie ne-au adus si zapada. Nu multa, dar cat sa ii faca pe copii sa viseze la sanius. Dar in ziua cu ninsoarea am avut un trafic de groaza in Bucuresti. Am reusit cu greu sa ies in seara aceea, trebuia sa ajung la doua evenimente, insa doar la anul am reusit sa ajung.

Am reusit sa beau si o ciocolata calda, e drept nu la Camera din Fata, ci la French Bakery de pe Calea Victoriei, unde ma opresc mereu dupa o tura lunga de plimbare.

Am filmat cat am putut pentru primele Vlogmasuri, am reusit sa ajung la fabrica Imar Skin si am descoperit parfumuri noi si de la Maison Olfactif, dar nu numai.

Pe parte de ingrijire a tenului am introdus si creme mai dense pentru a iesi din casa. Recent am descoperit o marca de cosmetice din Bulgaria, Calinachi. Crema lor de zi cu SPF30 este foarte protectoare. Am inceput sa o prefer pentru zilele cand trebuie sa ies din casa mai multe ore.

Cam asa am inceput iarna, pentru voi cum a fost?