chanel la creme main

Chanel La Creme Main

Chanel La Creme Main capriciu si accesoriu irezistibil

Chanel La Creme Main a fost o achizitie pe final de an 2017, un capriciu pe care inca nu stiu cum sa il incadrez, dar nu asta e scopul articolului. De vreo 3 ani am inceput sa dau o mai mare atentie produselor pe care le folosesc pentru maini. Am inceput sa aplic si pe maini produsele pe care le folosesc pentru ten. Nu am de ce sa va ascund, insa inaintarea in varsta se vede si pe maini. Pistruii de pe maini pe care ii am de la 6-7 ani incepusera sa semne a pete de batranete si nu ma simteam prea bine cu asta. Ca atare, am avut esantioane cu o crema de maini de la Sisley Paris, Confort Extreme, care mi s-a parut un produs care face ceea ce promite. M-a oprit doar pretul sa o achizitionez full-size. Am cumparat insa in ultimii ani creme de maini de la Clarins si de la Estee Lauder. Nu regret deloc achizitiile facute. Bon, Chanel La Creme Main a fost un fel de “objet du desir”, adica am vazut-o si am zis ca o vreau neaparat. Imi place brandul Chanel ca filozofie si tot ce tine de vizual. Orice obiect Chanel pare a crea un echilibru prin curatenia detaliilor si prin potrivirea obiectului cu scopul caruia ii este dedicat. Ca atare, noua crema de maini arata ca un accesoriu ce mi se integreaza perfect in peisaj, dar este si un ambalaj mai mult decat functional si placut de manuit.

Chanel La Creme Main, eficienta, formula

Daca despre design-ul si functionalitatea acestui flacon de crema iti dai seama imediat ca este foarte inteligent inca de la prima folosire, despre formula e nevoie de ceva vreme sa ii vezi efectele. Este o formula cu multe ingrediente naturale, esteri din jojoba, extracte din trandafir mai exact ceara de trandafir de mai din zona Grasse. Alte ingrediente: extract de iris pallida, unt de shea si chiar acid hialuronic si vitamina E. Bineinteles ca este o formula moderna si facuta sa reziste cateva luni bune, ca atare este firesc sa contina ceva parfum si alte lucruri care sa pastreze crema. Ambalajul de asemenea pastreaza extraordinar de bine crema. Producatorul spune ca aceasta crema ofera si hidratare, precum si un efect de luminozitate, albire. Este considerata si un fel de tratament inainte de manichiura.

Crema ofera hidratare de durata, asta am remarcat de la prima folosire. Dupa aplicare se simte un lejer film lasat pe mana, dar ceva gen pudrat si fin totodata, nederanjant. Parfumul este discret si ma duce putin cu gandul catre gama Sublimage, nu stiu de ce. Mie personal mi-ar fi placut sa fie mai grasa ca si textura. Evident nu face efecte magice si nu o sa vedeti rezultate instant. Apreciez ca site-ul oficial Chanel prezinta si rezultate din teste clinice si instrumentale facute pe aceasta crema, nu doar din teste de satisfactie pe consumatoare. Dupa vreo luna in care am folosit-o in alternanta cu alte produse de ingrijire, pot spune doar ca ea are un plus de placere in aplicare. Totodata am mai remarcat efectul de durata al hidratarii. Acel film lasat de ceara de trandafir chiar isi face treaba. Comparata cu alte creme de maini din zona de high end pe care le-am folosit as spune ca are un avantaj maxim al design-ului si al ambalajului.

Bref, mi se pare un produs capriciu. Este insa o crema de maini pe care, ca si pasionata de zona de high end si inovatie, nu iti vine sa o ratezi.

Vad acum in ultima perioada o tendinta de focus pe zona mainilor, Dior a avut  o crema de maini in gama Miss Dior, Maison Francis Kurkdjian de asemenea are creme de maini cu anumite arome. Astept si o crema de maini de la Guerlain, naturellement.

Pretul este de 50 de euro/ aproximativ 240 de lei in Boutique Chanel din Baneasa Shopping City.