Charme d’Orient, Unt de shea cu ulei de argan, review

Experienta mea cu Charme d’Orient este din ce in ce mai placuta. Sunt deja innebunita dupa uleiurile de corp Charme d’Orient, au arome foarte placute, soft si totusi intense. Untul de corp de shea cu ulei de argan este extrem de hranitor si foarte relaxant. Imi place foarte mult aroma Bosphorus Lights, din aceeasi aroma am si uleiul de corp despre care v-am mai scris aici.

charmedorient-bosphoruslights-unedecorp-shea-argan-beautybarometer-beautyblog (3)

Acest unt de corp merge de minune pentru talpi, zonele deshidratate ale pielii corpului. Charme d’Orient recomanda acest unt si pentru fata, pentru par ca si masca inainte de samponare si de asemenea de folosit pentru ingrijirea mainilor.

Borcanul este de sticla, capacul se inchide foarte etans. Imi place ambalajul foarte solid si aspectuos. Capacul este decorat usor cu simbolul Charme d’Orient si se inchide cu un sistem metalic.

charmedorient-bosphoruslights-unedecorp-shea-argan-beautybarometer-beautyblog (5) charmedorient-bosphoruslights-unedecorp-shea-argan-beautybarometer-beautyblog (9)

Cateva lucruri despre untul de shea: are capacitatea naturala de protectie UV si are si este o foarte buna alternativa pentru cremele anticelulita. Untul de shea este foarte folosit in ritualul de hammam, femeile din Orient il folosesc cu succes pentru foarte multe ritualuri de ingrijire a pielii.

Despre uleiul de argan cred ca stiti deja ca este printre cele mai hranitoare uleiuri vegetale si foarte compatibile cu pielea noastra.

Impreuna, uleiul de argan si untul de shea fac o pereche ideala pentru a aduce hranire si fermitate pielii. Parfumul usor se combina perfect cu texturile luxuriante ale celor doua ingrediente vegetale. 99% din ingrediente sunt de origine naturala.

Acest unt de corp are un pret de 126 de lei pentru formatul de 200g. Produsul este concentrat, eu estimez ca imi va ajunge cu lejeritate pana la vara.

Lista de ingrediente este destul de simpla pentru acest unt de corp, mie imi place textura un pic spumoasa si usor de aplicat.

charmedorient-bosphoruslights-unedecorp-shea-argan-beautybarometer-beautyblog (7)

Dupa o luna de folosire pot spune ca ii dau nota Excellent, este genul de produs care arata si bine pe noptiera, miroase placut si isi face si treaba.

Voi ati folosit produse Charme d’Orient?