Pupa, Made to Last Foundation, review

Pupa, Made to Last Foundation, a fost primul fond de ten rezistent pe care tenul meu l-a tolerat si care chiar mi-a dat acea senzatie de confort. Textura este pregatita sa reziste, sa adere bine pe ten si sa ofere un aspect mat pe termen lung. Made to Last Foundation pare a fi unul dintre fondurile de ten foarte apreciate de catre fanii Pupa si ca atare trebuia sa il incerc. Am avut ocazia sa il primesc intr-un swap de la Mademoiselle Lorraine si dupa ce l-am inceput am fost surprinsa de cat de placut poate fi un fond de ten rezistent. La capitolul fonduri de ten rezistente, imi mai place Tenue de Perfection de la Guerlain, insa este un fond de ten pozitionat in zona de high-end si aveam asteptari mari de la el, asteptari care au fost si confirmate.

pupa-madetolast-foundation-beautybarometer2016

Pupa, un brand creativ

Dintotdeauna am apreciat la produsele Pupa aspectul si simbolistica lor. Veselie, creativitate, joc, amestec de texturi, ambalaje ingenioase si formule placute, cam asta am observat. Pana la a avea acest fond de ten, am avut doua palete de machiaj, gen trusa in forme diverse. Am cumparat trusele strict pentru felul cum aratau si apoi am folosit fardurile cu mare placere.  La un moment dat am facut o pauza de la acest brand, chiar nu am mai fost atenta  pentru ca mi-a iesit din atentie, pana de curand cand am vazut magazinele Pupa de la noi, recent deschise. Mai jos vedeti poza unei palete Pupa care mi se pare fantastica, e mai mult decat o simpla paleta de machiaj, este un exercitiu de imaginatie. Din ce stiu, a fost o editie limitata si care momentan nu se mai gaseste. Insa palete creative gasiti inca suficiente.

pupa-paleta

Pupa, Made to Last Foundation, fond de ten catifelat

Sticla, textura, tinuta, toate aceste detalii mi-au dat senzatia unui fond de ten catifelat. Made to Last chiar este rezistent si spun asta dupa ce l-am folosit si la 35 de grade, si sub ploaie si la -10 grade. Da o stare de confort tenului pe care rar o mai intalnesc la fonduri de ten din branduri similare cu Pupa ca si segment de piata. Imi aduc aminte ca eram la un eveniment de beauty si ii spun Cameliei ca port fondul de ten Pupa. Iar ea imi zice” Si eu”. Si m-am lamurit ca este un fond de ten care se ridica la un nivel peste asteptarile pe care le ai la un fond de ten sub 80 de lei. Este un fond de ten usor, aerat, oil-free si care se aplica usor. Se agita sticluta inainte, se aplica cu pensula, insa se poate aplica foarte bine si cu degetele.

Imi place flaconul cu pompita si chiar este un ambalaj bine gandit.

Textura seamana mai degraba cu cea a unui fond de ten hidratant, este pufoasa, ca sa folosesc un termen mai comic, insa cand este aplicat pe ten se omogenizeaza instant.  Acest fond de ten are 12 nuante, in poze vedeti nuanta Porcelain.

pupa-madetolast-foundation-beautybarometer2016 (6) pupa-madetolast-foundation-beautybarometer2016 (12)

Pret recomandat: 69 de lei. Fondul de ten Pupa Made to Last se gaseste in magazinele Pupa ( Mega Mall, Promenada Mall) si veti mai gasi produsele si pe diverse magazine online.