Guerlain, Un soir a l’opera

Guerlain, Un soir a l’Opera, source: beautyscene.nl

Guerlain, Un soir a l’Opera este colectia care ma va fermeca complet de Craciun, Urmarindu-l pe Monsieur Guerlain, am aflat despre aceasta lansare, poza este in premiera si postata de o bloggerita din Olanda, Beautyscene.

Pasiunea mea pentru balet si pasiunea pentru Guerlain isi gasesc o simbioza perfecta in aceasta colectie si abia o astept in magazine, sa vedem cand se va lansa, momentan vestile se lasa asteptate.
Colectia merge pe o simbolistica majora a baletului – lebada alba si lebada neagra, eterna doctrina maniheista care apare in povesti si legende. Lumea se imparte in bine si rau, in alb si negru, iar machiajul din noua colectie Guerlain, Un soir a l’Opera vrea sa faca astfel o reprezentatie de stil si semnificatii mistice.

Nu pot sa nu remarc reinterpretarea Coque d’Or sub forma unei pudre de corp si pastrarea unui element din simbolistica de make-up Guerlain, pudra Meteorites.

Paleta de farduri de ochi si blush poarta numele Petrouchka, alt balet celebru a lui Stravinski, si care aduce culori vesele si intense de inspiratie ruseasca.

Ma simt un pic ca intr-un miraj. Colectia este plina de simboluri si cred ca va starni pasiuni aprinse in randul “guerlinistilor”, inventez acest cuvant pentru ca eu cred ca suntem multi pasionati de Guerlain si deja ne luam un nume de comunitate.