Maybelline Lash Sensational, review

Maybelline Lash Sensational imi face niste gene cum nu am eu prea des si ma bucur mult sa va anunt ca acest mascara soseste si in magazinele din Romania. Maybelline Lash Sensational va avea un pret de 38 de lei ( pret recomandat) si imi intareste preferinta mea pentru tot ce inseamna mascara Maybelline. Desi, conform viziunii brandului Maybelline, eu am iesit din targetul lor principal de consumatoare, pentru ca am peste 35 de ani, mie imi place mult de tot Maybelline si cred ca voi ramane consumatoare fidela si peste vreo 10 ani.

Ce imi place mie la acest mascara:
– chiar da efect de evantai, de aripa de fluture, de ce vreti voi, am si eu gene lungi mai bine zis;
– se mentine foarte bine, in poza de mai jos ma vedeti dupa 4 ore de la aplicare, timp in care am alergat prin oras, m-am enervat in trafic si am ajuns acasa sa termin si curatenia pe care tot spun ca o fac de dimineata. Machiajul s-a cam dus, dar mascara a ramas intacta si cu efectul de evantai. ( ambele poze sunt facute cu iPad-ul, fara editare, prima la lumina naturala, a doua la lumina artificiala).

Si alte mascara imi dau un efect asa glamour, dar simt greutatea genelor, si ma deranjeaza, mai ales ca sunt si ochelarista, parca am senzatia ca mi s-ar lovi genele in lentila. Cu acest mascara, aproape uit ca sunt data cu mascara.
Inca ceva de zis: se demachiaza usor si cu bifazic si cu apa micelara, adica din doua dischete. Eu de obicei la alte mascara, in afara de cele bio, folosesc 3-4 dischete.
Il am de mai mult de 3 saptamani si il folosesc de cum a sosit din UK. Da, am ceva conexiuni in lumea civilizata si cand l-am vazut ca a aparut in Boots, am zis ca trebuie sa il am.
Astazi am primit si informatiile oficiale despre acest mascara din partea Maybelline Romania si va trimit frumos sa il vedeti si voi in magazine.
Periuta e putin curbata si prinde bine genele. Va las mai jos si cu poza oficiala unde vedeti si mai clar peria.

Voi ce nota credeti ca i-am dat ? Excellent primeste si daca am cumparat-o eu de la niste mii de kilometri, o voi cumpara inca o data, dupa maxim 5 luni de folosire, asta ca sa va reamintesc ca un mascara dupa deschidere trebuie consumat timp de 3-6 luni, ideal 3 luni, maxim 6 luni.

Am pus pozele si pe Instagram si pe Facebook si am inteles ca am ochii mari. Cu un asemenea mascara, oricine va parea ca are ochii mai mari .