Very Inspiring Blogger Award

Am avut o surpriza tare placuta sa primesc un tag de la Raluca de la Rally’s Beauty Highway care este la mii de kilometri departare, dar al carei blog ma face sa o simt destul de aproape.

Sa spun si regulile:
– in primul rand ii multumesc Ralucai si sper sa avem ocazia sa ne si vedem one day ;
– trebuie sa spun 7 lucruri despre minel
– mai trebuie sa nominalizez 15 alte bloggerite care sa preia tag-ul, lasand un comentariu la un articol  de pe blogul lor. Nu stiu daca o sa nominalizez chiar 15 bloguri, dar invit pe oricine isi doreste acest tag, mi se pare dragut si un moment frumos de dezvaluiri pentru cititoare.

Asadar, incerc sa ma descriu in 7 fraze:

1. sunt obsedata de parfumuri, asta stiti, insa am o colectie de peste 40 de parfumuri high end si cam de 30 de miniaturi, le mai pierd numarul, oricum nu le tin un inventar, uneori le daruiesc, fac schimb, cumpar de pe e-bay ce mai gasesc si tot asa.  Cand nu eram “gospodina”, adica femeie de casa si mama, cheltuiam cam mult pe parfumuri, acum analizez indelung si apoi cumpar. Dar macar o data la 2-3 luni cumpar un parfum nou.

2. Sunt lacto-vegetariana si extrem de sensibila la mancare, prefer sa mananc lucruri facute de mine sau de oameni in care am incredere multa. Am putine restaurante pe care le consider ok, Satya e preferatul meu si Coin Vert cu mancare libaneza.  Imi place ciocolata neagra cu procent de peste 60% de cacao.

3. Am claustrofobie si rar folosesc liftul. Pot urca fara probleme pana la etajul 8. Tot din cauza claustrofobiei nu suport sa merg cu metroul.

4. Port ochelari de la 7 ani, deci de 30 de ani, desi ma incomodeaza la machiat, nu as renunta la ei, sunt deja parte din imaginea mea. Am hipermetropie, adica vad la distanta, dar nu aproape si oricum detaliile imi scapa. Din acest motiv cand imi fac o linie pe pleoape, implor toti ingerasii machiajului sa ma ajute sa nimeresc.

5. Tin mult la partea de educatie si de invatare permanenta. Apreciez oamenii care invata mereu si am un anturaj de acest gen. Poti invata ceva la orice varsta si eu am nevoie de asta ca de aer. Tin training-uri de ani de zile si ma si autoeduc pe diverse domenii. E un motto care ma ghideaza de vreo 16 ani si pe care l-am citit pe prima punga The Body Shop primita de la un prieten din US: If you think education is expensive, try ignorance.

6. Am un simt al realitatii dezvoltat, lucrez mult cu cifre, cu analize de piata, imi dau seama cand ceva merge intr-un business si cand nu merge si nu numai in business-uri. Nu ma pot abtine sa nu evaluez un lucru si in cifre, sa fac ranking-uri… de asta ma numesc barometer….sunt un mic barometru.

7. Invazia asta de imagini, de vizual, ma face sa imi obosesc ochii si sa nu prea mai pot citi carti, asta regret enorm. Dupa ce stau la calculator, vad foarte prost sa mai si citesc si in plus am ajuns la o saturatie de lectura, vreo 10 ani am citit sute de carti, daca nu mii, in romana si in franceza deopotriva…. acum simt nevoia sa scriu, de asta am blog. Cand ma ia totusi dorul de lectura, citesc Camil Petrescu, Flaubert sau Baudelaire.

As vrea sa nominalizez 15 bloguri ca sa merg dupa regula acestui tag :

1. Anne de la Lola’s Box
2. Andreea de la Dee’s Boudoir
3. Stella de la Fashion Doctor
4. Dana de la DanaMakeUp.
3. Ioana de la The Beauty Tag
4. Ira de la Kind of Ira
5. Ionela de la Federova
6. Alina de la Alina-Anghel
7. Cosmina de la Cossa’s Cosmetics
8. Elena de la BySunshine
9. Adela de la Allaboutmakeupandbeauty
10. Consuela de la BeautyBy Coco
11. Maria de la Special Koko
12. Lorena de la Mademoiselle Lorraine
13. Maria de la Sudessa
14. Lorena de la Lorena’s Blog
15. Ana de la TheMakeupAdvocate

Si acum trec la comentat pe blogul fiecareia ca sa le anunt de tag :).

Multumesc!