Charme d’Orient, ulei de masaj Bosphorus Lights, review

Toata nebunia asta cu parfumurile pe care o duce omenirea de mii de ani se pare ca vine din Orient. Arome intense si naucitoare au fost multa vreme moneda de schimb, iar astazi cele mai intense arome tot din Orient vin. Charme d’Orient este o marca de produse descoperita recent de mine, desi am tot vazut articole pe alte bloguri despre produsele lor. La targul de la Romexpo de anul acesta, m-am orientat dupa miros si am stat cam mult la standul Charme d’Orient pana cand cineva de acolo m-a remarcat si mi-a oferit sa incerc un ulei de corp, intr-o sticluta mica gen tester. Mirosul m-a blocat instant si timp de 4 zile mi-am pus pana si in cap uleiul Charme d’Orient, Bosphorus Lights. Este exact acel parfum pe care mi-l imaginez eu in iatacurile printeselor din Orient, dulce si misterios, feminin si seducator, fara a fi strident sau vulgar. Un fel de parfum lenes, imbietor la somn lung si dulce sau la o noapte in care sa asculti mii de povesti cu magicieni orientali.

Automat acest ulei numit atat de sugestiv, Bosphorus Light, a intrat in seria nimicurilor acelea care la ceas de seara ma fac si pe mine sa ma simt o printesa intr-un iatac oriental. Nu ne interzice nimeni sa visam, iar un parfum bine gandit te duce rapid intr-o reverie binefacatoare.

uleidemasaj-charmedorient-noiembrie2015-review (1)

De ingrediente, nu prea am ce sa va spun, la baza este ulei de migdale de dulci, ulei care se potriveste oricarui tip de piele, ulei foarte folosit si apreciat de catre specialistii in masaj. Se adauga insa un parfum, inca mi-e secreta combinatia. Charme d’Orient, Bosphorus Lights, este un ulei produs in Franta, iar compania Charme d’Orient este renumita pentru o gama de produse care iti aduc confortul unui spa oriental acasa.

uleidemasaj-charmedorient-noiembrie2015-review (9)

Yasmina Zerroug, creatoarea acestui brand, cu origini algeriene, a inceput sa creeze acest brand acum 15 ani si a pornit de la o chestie aparent simpla, a creat o ceara de epilat bazata exclusiv pe miere de albine. Venita in Franta, Yasminei ii era dor de Hammam, de momentele acelea unice de rasfat si de veselie alaturi de prietenele ei. De la acest produs, ceara de epilat bazata pe miere, si pana la o retea de SPA-uri si de produse renumite in lume, drumul nu a fost asa lung. In 15 ani, marca Charme d’Orient a ajuns sa fie o referinta pentru cei care apreciaza ritualurile de Hammam.

Pretul acestui ulei este de 99 lei pentru 150 de ml.

Cert este ca dupa incercarea acestui produs, eu am avut un mic moment de suparare, de ce nu mi-a spus nimeni pana acum de aceasta marca si de ce nu mi-a dat nimeni un bobarnac sa cumpar un ulei de atat de bine mirositor si atat de placut ca si aplicare.

Automat l-am comparat cu Huile Divine de la Caudalie, cu Huile Merveilleuse de la Academie, pentu ca sunt o mare admiratoare de uleiuri de corp parfumate si pretioase si mereu pe noptiera mea sunt multe flacoane de uleiuri corporale. Am indraznit sa-l compar ca si feeling si cu uleiul facial de la Nude sau de la Sisley. Are ceva fin si delicat, ceva feminin, are acel parfum pe care il adulmec  pana simtul mirosului imi amorteste. Ca si raport calitate pret, il plasez cam peste produsele mentionate mai inainte la categoria uleiuri de corp. Acesta este feeling-ul meu, chiar astept pareri si de la voi daca ati experimentat si alte uleiuri de corp pretioase.

Cred ca verdictul meu este evident, Excellent, daca nu voi mai avea sansa sa il primesc intr-un press kit, intra rapid pe locul 1 la capitolul prioritati cumparaturi de cosmetice.

uleidemasaj-charmedorient-noiembrie2015-review (8)