Bioderma, solutia micelara pentru tine, concurs

Ce solutie micelara de la Bioderma iti place? Si ma bucur ca exista in acest moment 4 variante de raspuns pentru ca exista 4 variante de solutie micelara Bioderma.

Mie imi place Bioderma Sensibio AR H2O pentru ca este solutia micelara cea mai potrivita cu tenul meu. Tenul meu este deshidratat, uneori se inroseste pe anumite zone, fara nici o explicatie logica, si este extrem de reactiv la demachierea care nu mi se potriveste. Dupa ce am folosit cu succes atatia ani Bioderma Sensibio H2O, micelara clasica pe care o vedeam in orice kit de make-up artist, acum folosesc Bioderma Sensibio AR. In kit-ul de make-up artist am mereu Bioderma Sensibio.

bioderma-solutiimicelare-2015

Cele 4 solutii micelare Bioderma sunt create pentru cam toate tipurile de ten, este cea Sensibio clasica, apoi Sensibio AR, pentru ten cu tendinta de inrosire, mai este cea verde, Sebium, pentru ten gras si cea mai noua solutie micelara este Hydrabio, sticluta “albastra” cum o poreclesc eu, cu focus intens pe hidratare. Doar cea verde nu mi se potriveste si nu imi place, lesne de inteles, am ten uscat si deshidratat, foarte rar am cate o pornire de ten mixt si cam atat.

Solutia micelara Bioderma a implinit 20 de ani si incercam sa ma gandesc cand am folosit prima data Bioderma Sensibio, cred ca prin 2007. Eram in Paris, o calatorie legata de job, dar bineinteles ca m-am oprit intr-un magazin de cosmetice de tip drogherie si era ceva promotie in magazin la Bioderma. Frantuzoaicele plecau cu sacosele pline de produse Bioderma. Standuri intregi cu micelara Bioderma erau dispuse la intrarea in magazin. Normal ca am cumparat si eu. Seara, la hotel, am folosit prima data micelara Bioderma si ma miram cum o chestie ca o apa poate lua fond de ten, pudra si chiar mascara fara sa trebuiasca sa frec si sa folosesc un munte de dischete. A doua zi am mai trecut prin magazin si am mai luat o sticluta, recunosc ca am facut asta si ca sa mai primesc o tura de esantioane Bioderma, chiar facusem un coup de foudre de la prima intalnire cu Bioderma si incercam sa imi aduc aminte daca in Romania vazusem produsele prin farmacii.

bioderma-solutiemicelara-ar-concurs-noiembrie2015-beautybarometer (1) bioderma-solutiemicelara-ar-concurs-noiembrie2015-beautybarometer (3) bioderma-solutiemicelara-ar-concurs-noiembrie2015-beautybarometer (6)

Cu micelara Bioderma Sensibio AR H2O ma demachiez de multe ori dimineata, pentru ca la prima ora am nevoie de o demachiere usoara si care sa pregateasca cu adevarat primul strat al epidermei sa primeasca crema de zi. Ma demachiez si seara, combinand micelara si cu alte produse de demachiere, daca este nevoie.

Cand ma machiez si vreau sa folosesc o anume pensula preferata pentru a aplica mai multe nuante de fard de ochi, sterg pensula de o discheta imbibata in putina solutie micelara. Chestia asta o fac cand e vorba de machiajul meu, personal, pentru ca nu mai are sens sa folosesc ceva dezinfectant, vreau doar sa scap de culoare si sa pastrez si pensula mai moale.

bioderma-solutiemicelara-ar-concurs-noiembrie2015-beautybarometer (4)

Trebuie sa stiti ca Bioderma ca si brand a inventat solutia micelara si pana in prezent se pare ca ei detin cea mai buna formula si cea mai adaptata cu pielea noastra. Nu o sa va incarc memoria cu detalii pe care oricum le puteti gasi pe site-ul Bioderma.

Vreau sa va dau insa o tema si 3 dintre voi vor primi solutia micelara preferata in formatul de 250 de ml, formatul meu preferat si care pe mine personal ma tine cam 2-3 luni, depinde de perioade.

Asadar, astept sa imi comentati la acest articol care este solutia micelara Bioderma care va place cel mai mult si de ce, sa dati like paginii Bioderma si sa fiti cat mai convingatoare. Voi alege 3 raspunsuri care mi se vor parea cele mai interesante, cred ca deja v-ati obisnuit cu stilul meu de a alege castigatoare la concursurile de pe blog.

Data limita: 15 noiembrie 2015

Voi selecta castigatoarele cel tarziu pe 17 noiembrie 2015, le voi anunta printr-un reply la comentariul lasat mai jos si cel tarziu pe 20 noiembrie voi avea nevoie de datele de livrare.

Premiile vor fi trimise doar pe teritoriul Romaniei, prin curier, direct de catre sponsor, Bioderma Romania.

Asadar, care crezi tu ca este solutia micelara Bioderma potrivita cu tine si de ce?