Asepta, Coup d’Eclat Ampoules Lifting, Beaute du Teint, Review

Tenul meu este gourmand si gourmet in acelasi timp. Iar cand vine sezonul rece, serurile faciale si tratamentele concentrate par a fi meniul lui preferat. Fiolele Coup d’Eclat de la Asepta, varianta Ampoules Lifting, au intrat in rutina mea de ingrijire de indata ce zilele reci de final de toamna s-au instalat. Tenul meu este deshidratat, de linii fine si riduri nu cred ca mai trebuie sa va vorbesc, iar luminozitatea niciodata nu e prea putina. La primii fulgi de nea, rutina de ingrijire a tenului meu pare uneori un ritual complex si poate exagerat, insa nimic nu e prea mult cand este vorba de un ten care sa arate bine si sanatos.

La unul dintre  cele mai relaxate evenimente de beauty la care am fost in ultima perioada, eveniment organizat de Optimashop.ro, am poposit cam mult la standul unde erau prezentate fiolele cu tratament facial de la Asepta si le-am luat la analizat pe rand. Vorbeam cu reprezentantii Optimashop ca pe un ten deshidratat, o fiola de acest gen aplicata inainte de a aplica fondul de ten, are capacitatea unui primer performant. Ca si make-up artist, am mai incercat acest lucru cu alte fiole de la alte marci si recunosc ca prefer pe un ten deshidratat, chiar si inainte de un machiaj de seara, sa aplic un ser facial concentrat sau o fiola, decat un primer, asa cum se spune ca trebuie sa faci ca machiajul sa reziste. Experienta mea personala mi-a demonstrat in timp ca deshidratarea tenului poate avea un efect mai neplacut asupra aspectului machiajului decat secretia de sebum un pic accelerata pe timpul unui eveniment mai special. Mie rar imi luceste fata, asa cum se spune in limbaj popular, insa liniile de pe fata devin mai marcate si tenul pare mai obosit daca deshidratarea se accentueaza. Asa ca si sub un machiaj de seara, eu aplic formule concentrate de hidratare si fiolele de acest gen mi se par solutia optima.

asepta-ampoules-serfacial-optimashop-beautybarometer-review2015-noiembrie (3)

Primul lucru care mi-a placut la fiolele Coup d’Eclat, Ampoules Lifting de la Asepta este hidratarea intensa si rapida pe care o asigura tenului, se simte si apoi se vede. Urmeaza apoi efectul de luminozitate pe care eu il percep la cateva minute dupa aplicare. Crema de zi, un strop de fond de ten si am tinuta perfecta pentru tenul meu.

Am consumat deja jumatate din pachetul primit in press kit, adica doar 6 fiole din 12, si sunt convinsa ca nu prea voi mai renunta la ele in perioada urmatoare.

Cateva detalii despre produs, din datele oficiale:

Ingrediente active:
Extract de Acmella (planta din America de Sud) – efect myo-relaxant ce limiteaza micro-contractiile fetei: ridurile fetei sunt netezite;
Biopolymer de Migdale + Proteine din plante pentru un efect tensor, anti-rid, imediat si de durata (8 ore);
Provitamina B5 creste nivelul de energie al celulelor.

asepta-ampoules-serfacial-optimashop-beautybarometer-review2015-noiembrie (6)

 

Eu apreciez ca fiolele sunt din plastic, se sparg super usor si fara nici un risc de a ma lovi. Dintr-o fiola am suficienta cantitate sa aplic pe fata, gat si decolteu, atentie doar ca serul este destul de fluid, sa picurati cate putin in palma pentru a-l aplica cu usurinta. Imi aduce aminte de consistenta fluida a tratamentului Matricium de la Bioderma.

Automat am intrat pe site-ul Optimashop sa vad si pretul. As spune ca am fost contrariata, setul de 12 fiole costa 46 de lei Este adevarat ca promovarea discreta si eficienta se traduce uneori in preturi rezonabile.

optimashop.ro

Niste raze de soare cu dinti mi-au permis sa ma joc un pic cu aparatul de fotografiat si am incercat sa aduc si un pic de atmosfera de iarna cu un fulg de nea. Idei mi-au mai venit, pentru cine pleaca la ski, ar fi bine sa isi pregateasca in necessaire si cateva fiole de acest gen.

Nota mea pentru acest produs: Excellent, voi cumpara produsul cu siguranta.