Energizare si intinerire by Guinot

Ce te energizeaza pe tine? Pe mine ma energizeaza in fiecare zi joaca cu copilul si cu pisica mea, un pahar de apa, o demachiere rapida si un mic dejun colorat. Dar sa intru in subiect. Fiecare eveniment Guinot inseamna energizare. Daca o ascultati pe Cynthia Lambert, Trainer International Guinot, simtiti ca ati putea sa si cantati in timpul unui tratament Guinot. Cynthia este o persoana foarte energica si mereu zambitoare si o profesionista de exceptie. Mereu le invidiez pe cosmeticienele care au ocazia sa mearga la cursurile sustinute de ea, insa ma bucur de fiecare data cand soseste la Bucuresti si ne mai povesteste despre o mica minune Guinot.

Alexandra-Ungureanu-Silhouette-Guinot-5

Despre Guinot gasiti mai multe articole pe blogul meu. Este unul dintre brandurile profesionale care mi se pare gandit foarte metodic si cu solutii accesibile pentru orice mic capriciu feminin. Dar oare mai este intinerirea un capriciu? Sau, mai bine zis, intarzierea aparitiei semnelor imbatranirii? Cred ca preocuparea femeilor pentru felul cum arata este si un semn de educatie, de intelegere a faptului ca niciodata nu trebuie sa te resemnezi si sa spui “niciodata”. Primul gest al nostru de a ne uita in oglinda dimineata ne poate energiza sau ne poate descuraja. Ca atare, nici un procedeu cosmetic nu mai poate fi numit capriciu cand el iti aduce acea frumusete, acea sclipire de care tu ai nevoie la prima ora, atunci cand te privesti in oglinda.

Cynthia Lambert ne-a aratat intr-o seara de primavara, la Silhouette Dorobanti, ce inseamna noua tehnologie de intinerire  Guinot Hydraderm Cellular Energy. Vorbim despre o alternativa la tratamentele estetice invazive si mai ales vorbim de o tehnologie antiaging cu ionizare dinamica.

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevărată alternativă la medicina estetică, prin cele două tratamente de regenerare:

1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse , ce oferă regerare vizibilă a tenului prin stimularea activității celulare.
Chiar din copilarie, activitatea celulara se diminuează odată cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.
Noul tratament activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimuleaza activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutand la regenerare. În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

2. Tratamentul Celluar Energy Lift acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant.
Odată cu vârsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga trăsăturile marcate de trecerea timpului, noul tratament vine să stimuleze mușchii feței și să revitalizeze activitatea lor, conturul fetei fiind astfel redefinit. Aceste tratamente sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-6 Cristina-Cioran-Silhouette-Guinot-2

Din ce am observat la eveniment, protocolul de tratament Guinot Hydraderm Cellular Energy este placut, relaxant, tenul isi recapata vitalitatea si iti da idei noi despre tine insati. Da, putina tinerete poti aduce inapoi si asta te va energiza, iti va da putin elan optimist atunci cand este vorba de tine, de felul cum arati. Si dupa cum vedeti si femeile frumoase din showbiz sunt tentate de aceste proceduri, le vedeti mai sus in poze pe Andreea Marin si pe Cristina Cioran, invitate la evenimentul de lansare.

Daca pana acum nu ai avut ocazia sa incerci un tratament facial Guinot, poti incerca aceste ritualuri aproape magice. Nu doar in Bucuresti, ci si in tara sunt multe saloane care detin tehnologia Guinot, asta aratand ca dorinta de frumusete la alt nivel incepe sa ajunga peste tot. Va mentionez doar cateva saloane din tara unde puteti alege un tratament Guinot: AnnaSpa la Piatra Neamt, Floarea de Colt in Bacau, Poem Studio Estetic la Alba Iulia, Centrul Gioconda Medical Spa la Iasi si Salon Ambiance in Targoviste. In Bucuresti, tratamentele Guinot sunt disponibile in centrele Silhouette, la Sunshine Club Salon, Salon Trestiana si Toscana Spa.