Escentric Molecules, la Beautik Haute Parfumerie

Escentric Molecules declanseaza revolutia in lumea parfumeriei starnind deopotriva mister si obsesie. Inca de la lansarea lor de la Harvey Nichols, in UK, aprilie 2006, Escentric Molecules a fost intr-o continua ascensiune a succesului international. Este cel mai bine vandut brand de la Harvey Nichols. Cand a fost lansat in Australia parfumurile au fost vandute in 48 de ore! Dintre starurile care au devenit utilizatori devotati enumeram doar: Elton John, David Furnish, Kate Moss, Naomi Campbell, Mario Testino, Pet Shop Boys, Dita Von Teese, Mika si Amy Winehouse. Creatorul lor este “nasul” Geza Schoen, care face din aceste parfumuri o revolutie, o propunere fara compromisuri.

Casa de parfumuri Escentric Molecules are in centru ceea ce este cu adevarat exceptional in parfumerie: moleculele de arome care formeaza paleta parfumierului. Avand o abordare minimalista, parfumurile sunt create pe baza moleculelor de aroma exceptionale.

Parfumurile sunt prezentate in perechi de molecule, iar fiecare pereche binara exploreaza moleculele de aroma in doua directii diferite. Una dintre moleculele folosite este exceptionala, iar cealalta are ingrediente alese pentru a-i amplifica calitatile.

Intreaga colectie de parfumuri se gaseste in magazinele Beautik Haute Parfumerie din Baneasa Shopping City, Mall Promenada si pe str Radu Beller sau online pe www.beautik.ro.

Evenimentul
Beautik Haute Parfumerie dedicat celebrei casa de parfumuri Escentric
Molecules a avut loc in 7 octombrie 2015. Invitatul special al serii
a fost parfumierul si creatorul casei Escentric Molecules: Geza
Schoen care a vorbit participantilor despre modul in care moleculele
de parfum sunt combinate pentru a da nastere creatiilor exclusiviste
Escentric Molecules.
Sursa info: comunicat de presa
De la eveniment, am reusit sa transmit in direct o mica parte din discursul lui Geza Schoen, mai gasiti pe Katch inregistrarea.
Escentric Molecules 01, 02,03, EDT, 100 ml, 620 lei