By Terry, Light Expert Click Brush

Citind detaliile despre By Terry, Light Expert Click Brush, am cautat imediat review-uri si filme despre acest produs, chiar voiam sa il vad in actiune, este un fond de ten cu pensula incorporata si cu o forma care trezese imediat curiozitatea oricarei femei care se machiaza. E greu sa il definesc, este si fond de ten, dar si corector, si pensula, si produs ideal pentru retus, un fel de mica unealta multifunctionala si care ar face viata mai usoara oricarei femei. Iar semnatura By Terry garanteaza calitate, respect fata de ten, atentie la detalii si textura care place pielii.

Produsul a fost deja premiat de reviste pentru femei la nivel international, a cucerit deja consumatoare atente la detalii si in acelasi timp dispuse sa accepte produsele hibrid. Cu aceasta pensula poti aplica fondul de ten, care vine deja in rezervorul pensulei, ca sa spun asa, poti face retusuri peste machiaj, poti corecta, poti lua pensula cu tine oriunde pentru ca nici un context nu este prea mult sau prea putin pentru By Terry, Light Expert Click Brush . Texura este lejera, cu pigmenti de camuflare, cu pudra minerala care ascunde si sterge orice imperfectiune, este buildable, se poate aplica peste o textura pudrata.
Testand produsele By Terry intr-o sedinta de machiaj la Madison, anul trecut, am avut doar o parere de rau ca le-am incercat atat de tarziu.

Light Expert Click Brush vine in 6 nuante ( Rosy Light, Apricot Light,  Rosy Beige, Peach Beige, Golden Sand si Amber Brown).

Pensula este de tip kabuki taiata pe diagonala. Se aplica pe zonele bombate ale fetei si apoi pensula se lasa sa alunece usor spre exterior.

In Romania veti gasi acest produs in exclusivitate la Madison, se poate comanda si online. Pretul acestui produs este in jur de 52 de euro.

Promit sa ajung cat de curand la Madison si sa revin si cu primele impresii legate de acest produs.

Ca sa va incant ochii cu mici capricii By Terry, va las cu cateva poze din colectia speciala de Craciun.