CONCURS NOU: Vrei o agenda frumoasa? Doar de la Letts.

Desi atata tehnologie, eu raman inca pe reteta conservatoare de a avea o agenda care sta in poseta langa necessaire-ul in care am neaparat un ruj, un parfum si niste servetele , plus multe alte chestii necesare de carat dupa mine la serviciu sau in oras.
Am cautat mereu sa am agende dragute, care sa arate bine si sa fie si practice. Am gasit mereu diverse modele, aparusera si de la Avon candva unele simpatice,  insa de curand o prietena de a mea mi-a daruit niste agende Letts. Mi-a spus ca a reusit sa le aduca in Romania, in exclusivitate. Am mai postat in trecut pe pagina de Facebook niste poze cu ele si vreau sa va spun ca nu ma indur inca sa le folosesc ca sunt prea frumoase. Agentia Nine To Six Advertising aduce aceste minunatii de agende in Romania si sunt primii care au reusit sa aduca la noi conceptul de agenda frumoasa in adevaratul sens al cuvantului.

Acum am zis gata, ma apuc sa le folosesc, insa as vrea sa si daruiesc cuiva un set de agende frumoase care sa iti inveseleasca interiorul posetei si sa iti faca placere sa o scoti sa iti notezi ceva….si sa primesti si ceva complimente si pentru agenda.

Dar mai intai si cateva detalii despre agendele Letts, desi stiu ca o sa dai repede pe Google sa vezi ce apare.

Uite ce am gasit pe site-ul Nine To Six si cred ca te vei lamuri despre ce inseamna o agenda Letts:

Numele Letts a fost sinonim cu agenda inca de la inceputul secolului XIX.
In 1796, fondatorul, John, a inceput o afacere de papetarie in arcadele de la Londra Royal Exchange.

Negustorii si comerciantii care cumparau in mod frecvent produse de papetarie de la acest magazin aveau nevoie de un mijloc de inregistrare a miscarilor de stoc precum si controlul finantelor lor. John Letts a raspuns la nevoile clientilor sai in 1812 cand a creat prima Agenda Comerciala din lume.
Intr-o perioada scurta, agenda s-a impus ca o caracteristica esentiala a vietii comerciale. Rafinamentul rapid al produsului, cu introducerea de sectiuni cu informatii detaliate, a insemnat ca, pana in anii 1820 primele agende de stil modern, au fost publicate.

Astazi, compania produce peste 22 milioane agende si s-a impus ca lider de piata care furnizeaza mai mult de 40 % din toate agendele de marca din Marea Britanie si exporta in peste 75 de tari din intreaga lume

In ultimii ani, Letts a investit in sistemele de masini si executie, care le permite sa ofere o optiune mult mai personalizata. Se pun acum in aplicare contracte de achizitii la nivel mondial, care includ un sistem bazat pe web, oferind produse personalizate la cerere, si personalizare per eveniment, care sunt apoi adoptate in toate regiunile lumii. Letts are peste 300 de angajaţi, o fabrică de 250.000 metri patrati, care include serviciul de relatii cu clientii, imprimare, legatorie, si executie, intr-un singur loc.

De-a lungul anilor Letts a suferit o serie de modificari de proprietari iar in august 2000, o echipa de antreprenori a avut succes in cumpararea companiei. Discuţiile pentru achizitionarea Filofax au inceput in octombrie 2000. In luna iulie 2001 LettsHoldings Ltd a achiziţionat Grupul Filofax si a devenit Letts Filofax Group Ltd. LFG acum include in principal doua filiale in Marea Britanie si opt in intreaga lume. 

Crezi ca poseta ta este gata sa primeasca o agenda Letts?
Eu si Nine To Six Advertising te invit sa intri in concurs si pe 7 ianuarie ai putea fi anuntat ca esti unul din cei 2 castigatori de agende Letts. Fiecare castigator va primi cate doua exemplare diferite de agenda Letts .

Ca sa participi la concurs, pana pe 6 ianuarie, inregistreaza-te in formularul de mai jos. Baftaa Rafflecopter giveaway