BeautyBarometer in 2020

BeautyBarometer incepe bine 2020. Incepe bine pentru ca eu, autoarea, l-am deschis. Stiu ca suna stupid un pic, insa daca mie nu mi-ar placea blogul, nu as mai avea de ce sa revin pe el. Dupa cateva zile de reala odihna, am zis sa deschid si eu blogul. Sa incerc acea experienta a omului ce intra prima data pe acest blog.

Am auzit multe ecouri in blogosfera feminina si de beauty in special care ciripesc ca blogurile nu isi mai au locul, ca sunt ceva rasuflat, ca oamenii nu mai citesc bloguri. Asa ne mai cramponam in generalizari… Mie imi place in continuare sa citesc bloguri. Citesc putine, mai lansez cautari pe Google si apoi intru prin rezultatele de cautare, asa mai gasesc bloguri. Nu doar de beauty.

Evident, ca in fiecare an, blogul acesta ruleaza din ce inspiratie vine. Vine? Scriu. Nu vine, nu scriu. Mie imi place sa scriu, iar placerea asta la mine vine de cateva ori pe saptamana, nu o pot satisface mereu, asta e altceva. Dar imi place sa scriu. Asta conteaza cel mai mult. Si pentru cine inca se plange sau se sclifoseste ca bloggerii nu sunt apreciati, o sa zic asa: dar tu cum iti apreciezi blogul? Dupa ce raspunzi la asta e foarte posibil sa lamuresti toate necunoscutele.

Stiu ca azi pe val este Instagram-ul. Azi, Maine. O sa apara apoi altceva. Fiu-miu imi zicea ceva de tik-tok, zic bine? Mereu va fi ceva. Sunt oameni care fac continut numai de Instagram si spun ca au succes. Succes in ce? Sucessul e ceva relativ. Ce e succes pentru mine poate nu e pentru tine. Cazusem un pic si eu in greseala sa cred ca cifrele, banii etc. etc. inseamna succesul. Dar foarte putin, am bafta unui barometru intern care ma trezeste rapid. Au si treburile astea acolo un procent in budinca aia mare numita succes.

BeautyBarometer 2020 va fi cu siguranta tot despre mine, despre ceea ce imi place si despre inspiratia mea. Lectura buna sa avem!