BlondMe – gama de la Schwarzkopf (Henkel) pentru parul blond -7daysTest

De o saptamana ma bucur de efectele samponului si balsamului BlondMe din gama profesionala Schwarzkopf. Initial am auzit de produse acum vreun an si ceva, mi-au fost recomandate de un profesionist in domeniu si acum , pentru ca au fost reduceri semnificative pe Carespot.ro, am zis sa iau si samponul si balsamul si spray-ul de par.

Samponul are o nuanta de mov, asa cum sunt si alte sampoane dedicate parului blond din gamele profesionale, insa la BlondMe imi place si mirosul samponului spre deosebire de produsele similare de la l’Oreal Professional care miros parca a decolorant. Iata in poza ce folosesc din aceasta gama:

Samponul, balsamul si sprayul chiar m-au ajutat sa scap de niste reflexe ramase dupa o incercare nu foarte reusita de vopsea noua de par, de la Garnier , care m-a lasat cu reflexele acelea nesuferite de galben de care ma lovesc atunci cand vopseaua de par nu da nuanta pe care o promite.

Balsamul se repartizeaza foarte bine pe par, este “alunecos” ca sa ii gasesc un epitet potrivit, si acopera bine firul de par.
Sprayul se aplica pe parul uscat si da si un efect de glossy care imi place mult.

Eu cred ca e o solutie buna pentru oricine se vopseste blond si vrea sa isi mentina o culoare frumoasa.

Nota mea la 7daysTest este Very good, pana la Excelent ar mai fi fost un pas mic, tine de faptul ca totusi mi se pare ca sprayul este un pic agresiv pentru par.